Hans-Peter Schütt

Meet Thing, 2017, spraymaali kattoon

 

Taustani on laveasti maalauksessa, piirustuksessa ja taidegrafiikassa. Nykyään työskentelen monilla erilaisilla tavoilla ja tekniikoilla, eri muotoon ja kokoon. Valitut tekniikat ja teoksen muoto riippuu pitkälle teoksen sisällöistä ja ideasta, millä lailla se tuntuu luonnollisimmalta. Joskus teoksen sijoituspaikka tai esillepano vaikuttaa sekä ideaan että lopulliseen muotoon. Joskus teosta määrittelevät saatavilla olevat materiaalit ja toteutusajankohdan olosuhteet. Edellä mainitut tilanne- ja paikkasidonnaiset asiat sekä muunlaiset rajoittavat tekijät kiteyttävät ilmaisuani, minkä useimmiten koen hyvänä asiana.

Olen pitänyt ensimmäisen gallerianäyttelyni vuonna 2005 ja teoksiani on ollut esillä lukuisissa maissa eri puolella maailmaa. Olen tehnyt seinämaalauksia Suomen lisäksi Bulgariassa, Belgiassa sekä Eestissä ja katutaidetta kaikissa käymissäni maissa ja kaupungeissa vuodesta 2001.

Hans-Peter Schütt

http://hps.ainoan.com

 

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram