Älä Vaivaudu 2020: Nelli Milan + NastyGurlZ DJ's (Feminina & Mavia)

Details
Date:

September 25

Time:

21:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

VASB ry:n Älä Vaivaudu klubisarja tarjoilee syyskaudella taas apetta livemusiikin nälkään!

Syksyn avausklubi pursuaa muijaenergiaa sekä berliinivaikutteista klubitunnelmaa. Illan ohjelmassa kuullaan pitkään Turkuun keikalle odotetun Nelli Milanin elektropoppia ja paikallisesta UG-klubiskenestä tutun NastyGurlZ-kollektiivin tiukkoja tahteja. Liven lisäksi Milan soittaa illan aikana myös oman househenkisen DJ-settinsä.

Kaikki Älä Vaivaudu -klubit ovat aina yleisölle maksuttomia.

SHOWTIME:
21-22 Nelli Milan
22-04 NastyGulZ DJ's Feminina & Mavia feat. Nelli Milan

NELLI MILAN
on oululaislähtöinen, sittemmin Helsinkiin ja Berliiniin kotiutunut artisti ja biisintekijä. Hänen musiikilliset juurensa ovat indiepopissa, mutta viimeisin EP-julkaisu yhdistelee genrejä ennakkoluulottomasti ja suunta on vahvasti elektroninen. Tyypillisimmillään Milan leikittelee kontrasteilla tyttömäisen haikean lauluäänensä ja rosoisten, klubimusiikista vaikutteita ammentavien äänimaailmojen välillä tuoden nämä pop-musiikin muotokielen alle.

Syksyllä 2019 julkaistu EP on Milanin ensimmäinen tuottajajulkaisu, ja se tulee saamaan jatkoa työn alla olevalla kakkosalbumilla.

EP:n myötä myös Nelli Milan -keikkakokoonpano on uudistunut sähäkäksi elektroliveduoksi, jossa tanssittavien bassorytmien kanssa leikittelee mm. Roosa Silasteen sähköviulu.

LINKIT:

https://www.youtube.com/channel/UCGGXiQZnybTyi5bXKoDuesA

NASTYGURLZ
on DJ-kollektiivi/tapahtumasarja, joka on perustettu lisäämään naispuolisten DJ:en näkyvyyttä ja edistämään yhdenvertaisuutta klubimaailmassa tarjoamalla kannustavan ja yhteisöllisen esiintymisympäristön. Perustajat Feminina ja Mavia ovat tuttuja naamoja Turun UG-skenessä sekä TYEMYY:ssä.

Bar Ö:ssä kuullaan energisiä biittejä ja variaatioon kuuluu niin housea, technoa, breakbeattiä, lo-fia, kuin myös tranceakin.

LINKIT:

https://www.facebook.com/FemininaDJ/?modal=admin_todo_tour

https://www.facebook.com/djmavia/

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram