Älä Vaivaudu 2021: Veera Syrén

Details
Date:

October 8

Time:

21:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Älä Vaivaudu on VASB ry:n kuratoima elävän musiikin klubi, jota on järjestetty erilaisissa Turkulaisissa baareissa jo vuodesta 2006. Nyt 15-vuotisjuhlavuonna 2021, kun poikkeusaikojemme kuristusote alkaa hellittämään, VASB ry kutsuu teidät olemaan vaivaantumatta turkulaisen vaihtoehtomusiikin mekan Bar Ö:n laadukkaan äänentoiston ääreen. Syyskauden avaajana nähdään tuore turkulaisartisti.

Veera Syrén yhtyeineen edustaa neosoulin, jazzin ja funkin musiikillista fuusiota. Syrénin englanninkielistä soolomateriaalia kuullaan nyt ensimmäistä kertaa. Bändin muodostavat turkulais-helsinkiläiset muusikot, joiden käsissä laulajan säveltämät ja sanoittamat kappaleet saavat lämpimän, orgaanisen sävyn. Ilmavat sovitukset, Syrénin samettinen lauluääni ja soittajien eteerinen groove hioutuvat tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Veera Syrén, laulu
Otso Helasvuo, basso
Janne Siimevaara, rummut
Noora Harjula, koskettimet
Martti von Wright, trumpetti

https://www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Veera-Syr%C3%A9n-108751867712145/

Älä Vaivaudu -klubien kantavana ideana on aina ollut ennakkoluulottomasti etsiä ja tarjota musiikinystäville kuunneltavaksi uusia ja omaperäisiä artisteja, ja toivomme yllättävämme Teidät iloisesti tälläkin kaudella. Kaikki klubit ovat pääsääntöisesti ilmaisia, Tervetuloa!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram