Älä Vaivaudu: Hopeasiivet + Kalankasvattajat (Nemolevyt-ilta)

Details
Date:

March 22

Time:

20:00 - 22:30

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Maaliskuun Äliksessä on freesi meininki kun helsinkiläinen Nemolevyt-levymerkki tuo Turkuun kaksi suomalaisen indien uuden aallon bändiä, Kalankasvattajat ja Hopeasiivet.

Näiden kummankin, nuorta sukupolvea edustavan yhtyeen soitto on piinkovaa rytmimusiikkia tuoreelta tuntuvalla otteella, jossa voi kuulla kaikuja toki myös menneiden vuosikymmenten takaa; Kalankasvattajat kumartavat kotimaiselle taiderockskenelle ja Hopeasiivet tuntuvat ammentavat sieltä mistä esim. Kerkko Koskinenkin on Ultra Bran kanssa joskus ammentanut.

LIVET:
klo 20 Kalankasvattajat
klo 21 Hopeasiivet

Vapaa pääsy!

KALANKASVATTAJAT
Vuodet vierähtävät ja kalat kasvavat. Eräänlaista pysyvyyttä edustaa Kalankasvattajat: bändi, jonka musiikilla on tiettävästi saatu aikuiset ihmiset rapukävelemään.

Kalankasvattajien musiikissa kuuluvat heijastukset niin suomi-soulista ja iskelmästä kuin uuden aallon rockista ja progestakin. Yhtye julkaisi keväällä -23 esikoislevynsä ”Kaloista ja rakkaudesta” levy-yhtiö Nemolevyjen kautta, työstäen jo nyt toista pitkätoistoaan. Bändin musiikissa vuorottelevat kala- ja rakkausaiheet, juuri sopivassa suhteessa. Keikoiltaan Kalankasvattajat tiedetään hellänsvengaavista ja pahaenteisen paahteisista otteistaan.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6kE8Vq7vl25gLhAsyHKWKQ

YouTube:

HOPEASIIVET
on tunnettu omaehtoiselle 11-henkiselle orkesterilleen sovitetuista ison mittakaavan biiseistä. Vastapainona soitinmassalle on yhtye nyt julkaisemassa lauluvetoisia, riisutumpia kappaleita, joissa laulaja-lauluntekijä Kian Behm-mäinen sisäänrakennettu suru on ensi kertaa paljaan avoimena esillä. Tähän aisapari Paavo tuo Love-records-maisen sympaattisen, lämpimän muodon. Suuruus ja lapsuudesta tuttu jenkkimusiikkikulttuuri tapaavat perisuomalaisen melankolian ja ilmiöt — syntyy Hopeasiivet.

Spotify:

YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCwC7z91ExiFEnWdywzgtKgg

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram