Älä Vaivaudu: Hot Heros & SILLA

Details
Date:

April 26

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Huhtikuun Älis on jazzia! Illassa kuullaan suomalaisen freejazzin konkari Hot Heros ja tuore paikallinen jazzfolk-yhtye SILLA.

LIVET
klo 20 Hot Heros
klo 21 SILLA

VAPAA PÄÄSY!

HOT HEROS
on kolmen lahjakkaan muusikon muodostama suomalaisen freejazzin järkäle. Saksofonisti Sami Sippolan, kontrabasisti Ville Rauhalan ja rumpali Janne Tuomen pohjoisesta luonnosta inspiraationsa saava trio yhdistää free jazzin primitiivisen voiman ja pohjoismaisen jazzin melodisen kauneuden.

Trio perustettiin vuonna 2014 New Yorkin keikkamatkan aikana. Se sai nimensä vanhasta, vanhentuneesta kyltistä, joka mainosti Hot Heros voileipiä; ylitäytettyjä paahtoleipiä joita myytiin Brooklynissa.

Hot Heros on julkaissut seitsemän albumia, Fill Up With Old Time Salvation (2015), Folkjazz From Finland (2018), Days After The Rodeo (2019), Vodjanoi (2020) yhdessä jazzpianisti Iro Haarlan kanssa, Nuotiosavua (2021) laulaja/lauluntekijä Janne Laurilan kanssa sekä albumit Tässä ja nyt (2019) sekä Katajainen (2022) rap-artisti Hannibal Starkin kanssa. Kahdeksas levy Kammin Jaaretti ilmestyy vuonna 2024 ja työn alla on hiphop/tuottaja albumi jolta on julkaistu singlet Puijo feat. MC Lettuoraakkeli sekä Himazz feat. Are.

Jazz Finland: https://jazzfinland.fi/yhtye/hot-heros

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4Qwj56r88a95geCz7UF6KA?si=uoY__Pt6SwGvbpLtpnY3vw

SILLA
on uunituore turkulainen jazzin ja folkin rajapinnoilla liikkuva yhtye joka soittaa bändin keulakuvan Silla Pöyryn säveltämää, vielä julkaisematonta, musiikkia.

SILLA on hetkiä, muistoja ja kohtaamisia -uusia sekä vanhoja. Tunnerikkaat kertomukset ja niitä sävyttävät melodiat vievät kuulijan mukaan ikimuistoiselle matkalle. Musiikki kertoo tarinaa erilaisista elämänvaiheista ja aiheista -haikeista, vaikeista sekä myös elämän tuomista paineista. Matka ei kuitenkaan ole vain kivinen, sillä tuotannosta löytyy myös paljon iloa ja rakkautta!

Kokoonpano:
Silla Pöyry - Laulu
Antti Taivalsaari -Piano
Aukusti Harju -Basso
Veikka Kajamies -Rummut
Tuuli Jaarinen -Viulu

YouTube: https://www.youtube.com/@sillapoyry4976

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram