Älä Vaivaudu: Ilkka Kalevi Tillanen & Wolfi Staudinger // SAFIRA

Details
Date:

May 31

Time:

20:00 - 22:30

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Kevään viimeisellä Älä Vaivaudu klubilla suomiräpin old school ja new school kohtaavat:

SAFIRA edustaa räpin uutta aaltoa jossa feminiinisyydellä on tilaa kukkia ja rönsytä. Artistin musiikin estetiikka kumpuaa hattaran pehmeistä päiväunista ja vuosituhannen alun teinibändeistä.

Ilkka Kalevi Tillanen ja Wolfi Staudinger taas ovat suomiräpin konkareita, jotka ovat tehneet kantaa ottavaa ja vahvasti muinaiselle tarinankerrontaperinteelle kumartavaa rapmusiikkia aina 2000-luvun alkuvuosista saakka.

Tässä suomiräpin kahden sukupolven illassa juhlitaan myös Ilkka Kalevi Tillasen ja Wolfi Staudingerin uutta levyä nimeltään "Kilttien lista osa 1".

LIVET:
klo 20 SAFIRA
klo 21 Ilkka Kalevi Tillanen ja Wolfi Staudinger
klo 22:30 DJ Gismo

Vapaa pääsy! Free entry!

SAFIRA
tekee leikkisää, kuplivaa ja flirttiä, mutta ajatuksellista räppiä. Kappaleiden teemat pyörivät ihmissuhteiden ja nuoren naisen arkeen kuuluvien teemojen ympärillä.

SAFIRA rakastaa tanssia, keikoilla tunnelma on vapautunut ja positiivinen energia tarttuvaa. Artistin tahtiin pääsee sekä herkistelemään että bailaamaan ja yhdessä tanssiminen on vahvasti suositeltavaa.

SAFIRA aloitti uransa julkaisemalla musiikkia ensin SoundCloudissa. Myöhemmin hän teki levydiilin Booa Musicin kanssa ja artistin viimeisimpiä julkaisuja ovat olleet singet “Yhessä tääl” ja “Jalat alta”. Uutta musiikkia julkaistaan läpi kevään.

Instagram: https://www.instagram.com/sanisafiraaa/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@sanisateenkaari
Spotify: https://spoti.fi/3SosC63

WOLFI STAUDINGER ja ILKKA KALEVI TILLANEN
ovat pyörineet suomi-räpin marginaalisimmissa marginaaleissa jo usean vuosikymmenen ajan mm. Rantaremmi-yhtyeen perustajajäseninä.

Nyt he ovat lyöneet taas hynttyynsä yhteen ja luoneet cd-levyllisen verran ihania ylistyslauluja erinäisille esimerkillisen mahtaville ja inspiroiville hahmoille ja henkilöille. "Kilttien lista"-liveshow on kuin musiikillinen vastine vanhan maailman fanikirjeelle. Se on vilpitön ja suloinen ja vähän höhlä. Mut silti tosi siisti, se on Kilttien lista.

Facebook: https://www.facebook.com/Rantaremmi
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5SrYYh1swVV3k3EsRwg9ZW?si=DuV0NxWWTFa95A7FQuUe7g
You Tube: https://www.youtube.com/@rantaremmi2117

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram