Älä Vaivaudu 20v: Kuningas Yrjö, Joona & Linnut

Details
Date:

October 13

Time:

20:00 - 23:00

Website:
Event Website
Organizer

Bar Ö

Email: noreply@facebookmail.com Website: Organizer's Website
Venue

Bar Ö

Bar Ö

Älä vaivaudu -liveklubi juhlii lokakuussa pyöreitä vuosia!

Vuodesta 2003 alkaen järjestetty liveklubisarja on vieraillut vuosien varrella jo neljässä eri tapahtumapaikassa ja järjestävä tahokin on ehtinyt jo kertaalleen muuttua, mutta meininki on ja pysyy samana; Agendana on tarjota yleisölle matalalla kynnyksellä mielenkiintoisia livemusiikin uusia, ja välissä vähän vanhempiakin, virtauksia.

Illan ohjelma klo 20→

20, Kuningas Yrjö
21, Joona ja Linnut

Illan aikana Öössä esillä myös Älä Vaivaudu -klubin julistenäyttely, jossa upean kummallisia luomuksia vuosien varrelta.

KUNINGAS YRJÖ

Kuningas Yrjö on Yrjö Saarisen soolo-projekti, joka jatkaa TV-resistorista alkunsa saaneen lo-fin, analogisynien ja folkin yhdistämistä tavalla, joka on kenties hipsauksen verran hypnagoginen, mutta on toisaalta vahvasti juurtunut Dahlhausin näkemykseen musiikin estetiikasta.

Vuonna 2016 julkaistu ”Mustelma myrskyn silmässä”-levy saa vihdoin jatkoa kesällä julkaistavasta ”K+(Y)=ZzZz”-levystä, joka sisältää 12 kappaletta uusia kappaleita Martinmäen monarkin elämästä.

Tämä Kunkun eka esiintyminen Turussa vuosiin on samalla uuden levyn levynjulkkarikeikka ja uuden yhtyeen ensiesiintyminen kotikaupungissaan! Ou jee!!!

https://open.spotify.com/artist/2CaLcrec7bogVnq6Kdtc1C

https://www.youtube.com/watch?v=bgEeUGbtYwI&list=OLAK5uy_nPHDXmSQWgYqwtX4btsrb_dBWAJygPeRI

JOONA & LINNUT

Joona & Linnut on yhtye jonka musiikki vaeltelee genrestä toiseen, kolkoilta sisäpihoilta aurinkoisille niityille, monen sivutien kautta.
Bändin ensimmäinen sinkku "Yö Kun Saapuu Turkuun" ilmestyi toukokuussa 2023.

https://open.spotify.com/artist/30G6uaLRk4pPdiYVMaulp5?si=yfGVhUIbT7Ob60kvgG1Yzg

https://www.facebook.com/events/753584666590497/

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram