Älä Vaivaudu: Lempi Elo + Rebekka Holi

Details
Date:

May 13

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Älä Vaivaudu -klubisarjan kevätkauden päätösklubilla liikutaan seesteisen harmonian ja energisen rokin välillä, keskellä ja ympärillä. Bar Ö:ssä perjantaina 13.5.

⚡️ VAPAA PÄÄSY ⚡️ FREE ENTRY ⚡️

20.00 Rebekka Holi
21.00 Lempi Elo
+ DJ Janne Salminen

LEMPI ELO

Lempi Elo vie soljuen maailmaan, jossa tuoksuu kirjepaperi, kesäsade ja ullakko. Yhtye tarjoaa laulaja-lauluntekijä -musiikkia, jossa kaikuu niin folk, jazz kuin klassinen ja progressiivinen musiikki. Aamukahveista havumetsämaisemiin, päivännoususta illankajoon, Elo kertoo tarinoita matkasta, jossa kierrymme yhteyden ja yksinäisyyden salaisuuksiin. Yhtyeen lausuessa melodiat tututkin paikat tuntuvat vierailta.

Aiemmin soolomusiikistaan tunnettu Elo valmistelee nyt tuoreen yhtyeensä kanssa Huojuvat puut -albumia.

Lempi Elo: laulu, harmooni, piano
Vilja Eteläkoski: laulu
Aaro Lehtovaara: fagotti
Matti Tervo: basso
Seppo Kitachev: kitara
Peetu Jakola: rummut

https://www.facebook.com/lempielo

REBEKKA HOLI

Erikoisrokkia? Herkistelyä? Naisenergiaa?! Kyllä!

Rebekka Holi on Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on bändeineen villinnyt ja liikuttanut ihmisiä ympäri Suomen jo vuodesta 2018. Syyskuussa 2021 bändi julkaisi 12 biisiä sisältävän esikoisalbuminsa ”Posliinijättiläinen”.

Rebekka Holin kappaleet ovat viisaita mutta suorasukaisia rock-ralleja, jotka lohduttavat elämän herkillä hetkillä. Holin nelihenkiseen bändiin kuuluu hänen lisäkseen kansanmusiikkia rakastava kitaravirtuoosi Aapo Nieminen, taiteellinen monilahjakkuus basisti Petri From sekä median ja taiteen yleisnero rumpali Manu Penttilä. Bändi rakastaa esiintymistä ja on parhaimmillaan livenä.

https://www.facebook.com/rebekkaholijayhtye

https://www.youtube.com/results?search_query=rebekka+holi

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram