Älä Vaivaudu: Mummin Kullat + Eeva Meret

Details
Date:

September 16

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Älä Vaivaudu -klubisarjan syyskausi starttaa mukavan folkahtavissa tunnelmissa! Bar Ö, perjantaina 16. syyskuuta.

⚡️ VAPAA PÄÄSY ⚡️ FREE ENTRY ⚡️

20 Eeva Meret
21 Mummin kullat

💥 EEVA MERET 💥

Eeva Meret on tamperelainen laulaja, jouhikonsoittaja ja lauluntekijä.
Merten musiikki on tummaa ja herkkää, intensiivistä ja intohimoista folkia, joka palkitsee sen äärelle pysähtyjän. Esikois-EP Ihmisen ihoihin julkaistiin lokakuussa 2021.

Eeva Merten ”musiikillisten sisäavaruuksien kartoitus ja lyriikoiden mysteerit vaativat aikaa – ja antavat myös ilahduttavan paljon takaisin. Voimallista musiikkia, askarruttavia sanoja.”
- Mika Roth, Desibeli.net

www.facebook.com/eevameret
www.instagram.com/mereteeva
www.eevameret.com

💥 MUMMIN KULLAT 💥

Mummin kullat soittaa korutonta indie-folkkia. Surkuhupaisat sanoitukset taipuvat niin räävittömiin ralleihin, kuin riipaisevan koskettaviin laulelmiinkin.

"Juhlat tarkoittavat jokaiselle hieman eri asiaa. Ihan vaan arki voi olla yhtä juhlaa tai toisaalta parhaidenkin bileiden keskellä voi tehdä mieli itkeä. Entä voiko yksin juhlia?

Mummin Kullat toivottaa kuulijan mukaan R-kioskin eteen ja lopulta pikkutunneille, jolloin lähetetään ne tekstarit, jotka hävettävät aamulla. Jos arki on juhlaa niin juhlitaan kuin viimeistä arkipäivää!

Uusi levy on jälleen nimetty juhliminen mielessä kuten aiempi Pakko mennä bailaa (Luova Records 2019). Teemasta huolimatta sävyerot ovat kuitenkin huomattavat. Juhlat on aikaisempaan tuotantoon verrattuna kiltimpi ja vakavampi levy, vaikka yhtyeelle ominaisesta mustasta ja piikikkäästä huumorista ei ole täysin luovuttu."

www.facebook.com/mumminkullat
www.instagram.com/mumminkullat/

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram