Älä Vaivaudu: Viitala & Yhtye + Perttu Lempinen

Details
Date:

April 14

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Huhtikuun Älä Vaivaudu -klubilla kuullaan turkulaista uuden aallon rokkia ja kaikuja kuvitteellisesta iskelmästä Kuivajoen rannoilta.

🎵🎵🎵
20.00 Perttu Lempinen
21.00 Viitala & yhtye
🎵🎵🎵

VIITALA & YHTYE

"Soitamme Viitalan omia sävellyksiä, jotka on tehty kuin Pauligin Juhla Mokka: tunteella ja taidolla. Suomenkieliset tekstit pitävät sisällään tarinoita, tuokiokuvia ja sopivasti dadaa. Yhteissoittoamme voi kuvailla kutsumukselliseksi ”Kutsumuksen voi ymmärtää omaa identiteettiä tukevaksi sitoutumiseksi ja tunnepohjaiseksi kiinnittymiseksi itselleen merkitystä ja arvoa tuovaan tehtävään.” (Tapio Aaltonen: Luova kutsumus – Tarkoituksen kokemisen taito, s. 40–50. Kirjapaja, 2007.) Emme ole kyseistä kirjaa lukeneet, vaan poimimme sitaatin Wikipediasta, mutta Tapio tiivistää asian osuvasti.

Tässä yhteydessä on tuotava esille myös fiiliksen merkitys musiikissamme ja sen soittamisessa. Sitä ei voine tarpeeksi korostaa. Oikeastaan kyse on vain ja ainoastaan siitä, puolin ja toisin yleisön kanssa. Emme koita myydä tai menestyä hinnalla millä hyvänsä, vaan omilla ehdoillamme, toivoen että musiikkimme resonoi kuulijassa ja asiat etenevät sitä kautta luonnollisesti. Tule ihmeessä ottamaan asiasta itse selvää.

Olemme julkaisseet kaksi EP:tä (The Lone Lost EP 2019 ja Aikaikkuna 2022), kolmas on tekeillä. Ne löytyvät
lähes kaikista suoratoistopalveluista yhtyeemme nimellä."

Viitala & Yhtye on:

Antti Viitala: Laulu, kitara ja biisit
Tuomas Tiitinen: Kitara ja laulu
Juha-Matti Kenttälä: Rummut
Anssi Hautamäki: Basso

www.facebook.com/Viitalajayhtye
https://www.youtube.com/channel/UC-2Qd0VSkuq89XqXTGrQDEQ
https://viitala.bandcamp.com/

PERTTU LEMPINEN

Perttu Lempinen esiintyy kahden vuoden tauon jälkeen Turussa Bar Ö:ssä uudella kokoonpanolla ja kahdella taskullisella uusia lauluja. Samalle päivälle osuu Kultin kanssa äänitetyn singlen "Sadan vuoden sivut" julkaisu.

Kuulijalle on tarjolla ikiaikaisia tarinoita kiedottuna uuden aallon rockiin. Perttu Lempinen on puuttuva lenkki Roy Orbisonin ja Rauli Baddingin väliltä, johon voi törmätä niin suomalaisen takakylien bensiksen baarissa, kuin vaikkapa tiellä Las Vegasiin.

Perttu Lempinen on:

Perttu Lempinen: Laulu, kitara
Teemu Nenonen: Bassokitara
Janne Kuja-Lipasti: Rummut
Sami Heikkilä: Kitara, koskettimet

www.facebook.com/Kulttiyhtye
instagram.com/kulttiyhtye

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram