Bitch Cabaret's Cabinet of Curiosities

Details
Date:

December 11

Time:

20:30 - 23:30

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

HUOM! Bar Ö:ssä on käytössä koronapassi, jota ilman ei osallistumaan tapahtumaan. Meille tärkeintä on turvallisuus ja haluamme taata kaikille riskittömän illan. Jo ostetut liput käyvät edelleen sellaisinaan tapahtumaan uutena ajankohtana 11.12.2021. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, lipun saa palauttaa olemalla yhteydessä b.tchcabaret@gmail.com. Pahoittelemme siirtojen mahdollisesti aiheuttamia ongelmia ja toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi

Uusi Turussa järjestettävä burleski- ja varieteetapahtuma! Ilta vietetään tällä kertaa Keskiyön mystiikan tunnelmassa vuoden pimenevän ajan kunniaksi. Luvassa on tähtiloistoa Turun burleskitaivaalta lumoavien esitysten kera, jotka vievät juhlavieraat kuuhun ja takaisin, läpi yön kungattaren tyrmän ja pohjoismaisen mytologian loitsurituaalin. Astu Bitch Cabaret’n kuriositeettikabinettiin ja ota selvää, mitä muuta sisältä paljastuu.

Ilta järjestetään Aurajoen kupeessa Bar Ö:ssä. Lipuntarkastus aloitetaan 19:30 ja show alkaa 20:00. Lippuja myynnissä rajoitetusti, varmistat oman paikkasi ostamalla lipun etukäteen osoitteesta https://www.ticted.com/fi/events/4971 hintaan 14€. Mahdolliset ylijääneet liput myydään ovelta 16€ hintaan.

Cabinet of Curiosities tuo lavalle seuraavat esiintyjät:

Amanda - tribal fusion vatsatanssija
Devil’s Daydream
Lady Winkheart
Lippy Honeybun
Miss Sassy Fierce
Norma BlueMood
Tex Willner
White Rabbit

Stage kittens: Lumria X Violet Snowstorm

Illan juontajana toimii Bitch Cabaret:n oma iki-ihana Esther Oz!

Tapahtumapaikalla on myös myyntipöytä, pienimuotoinen burleskikirppis ja kuvauspiste! Ota siis käteistä mukaan ja muista myös pukeutua teeman mukaisesti sillä paras asu palkitaan ✨✨ Lisäämme kilpailuun myös toisen osa-alueen, joten parhaan asun lisäksi palkitaan myös ajanhengen mukaisesti illan paras maski!

Yhteistyökumppanina tapahtumassa esillä on rockabilly-henkinen Rebelle bakery, jonka vastikään avatun kahvila-bistron leipomosta saamme myyntiin erikoiserän käsintehtyjä herkkuja!

Voit seurata tilannetta myös Bitch Cabaretin instagramissa @bitchcabaret

Bitch Cabaret'n Esther Oz ja White Rabbit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Ilta on inklusiivinen ja esteetön, olethan yhteydessä erityistarpeisiin liittyen.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram