Dino Mansik: Et koskaan oo yksin - Albumin ennakkokuuntelujuhla

Details
Date:

September 30

Time:

19:30

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Dream-pop duo Dino Mansik julkaisee debyyttialbuminsa "Et koskaan oo yksin" 1.10. Albumin ennakkokuuntelutilaisuus ja julkaisujuhla Bar Ö:ssä 30.9. klo 19:30 alkaen. Levy laitetaan soimaan klo 20:00. Tervetuloa!

Paikan päällä myös Drink Tonight POP-UP SHOP, josta voi hankkia itselleen syksyn viileät muotipaidat.

www.dinomansik.com
www.drinktonightrecords.fi

//////////

DINO MANSIK - ET KOSKAAN OO YKSIN:

Hartaudella työstetyltä albumilta on irrotettu tähän mennessä yhdeksän singleä, mm. Ihmeellinen timantti -kappale, jota on striimattu Spotifyssa yli 100 000 kertaa. Äänimaailmaltaan unenomainen albumi kertoo nuoren aikuisen kasvutarinaa. Albumi sisältää 18 raitaa ja se on jaettu kahteen osaan, valoisampaan sekä tummempaan puoliskoon. Ne avaavat ihmissuhteiden monia puolia – ihastumisen ja hullaantumisen, ahdistuksen, eron sekä kielletyn rakkauden.

”Toivon albumin herättävän tunteita, ajatuksia ja tuovan voimavaroja ja mielihyvää. Levy on sävelten ja sanojen avulla maalailtu teos tästä elämästä ja tunteista, joita lähes jokainen meistä käy joskus läpi. ” - Johanna kertoo

"Et koskaan oo yksin on eräänlainen oodi muistoille. Ihmissuhteet alkavat ja joskus loppuvat mutta muistot jäävät. On lohdullista, että tietyissä tilanteissa voi nostaa sen muiston esiin - oli se millainen tahansa. Tää albumi on rakastuneille, niille ketkä ovat sanoneet hyvästit rakkaudelle ja niille ketkä ovat löytäneet tai ovat valmiita löytämään sen uudelleen” - Mikko kertoo

Progressiivisella pop-albumilla yhdistyvät tarttuvat pop-koukut, sävykkäät äänikudelmat sekä elokuvallinen tunnelmointi. Levyllä kuullaan kaikuja 80- ja 90-luvulta ja vaikutteita on otettu mm. Sigur Rósin ja Tears for Fearsin -kaltaisilta yhtyeiltä.

Multi-instrumentalisti Mikko M. Koskisen alun perin sooloprojektina käynnistynyt Dino Mansik aktivoitui kun Johanna Koskimo liittyi mukaan toiseksi solistiksi. Turkulais-helsinkiläisen duon debyyttisinkku Tämä tunne mistä tiedän onko totta oli Soundin perjantaibiisinä syyskuussa 2017 ja sitä kuultiin myös YleX:n taajuuksilla. Dino Mansik on Basso Noste -kilpailun voittaja vuodelta 2019, minkä myötä yhtye pääsi lämmittelemään Maija Vilkkumaata. He ovat esiintyneet myös muun muassa Superwood Festivalilla sekä Kesärauha-festivaalilla.

Mikko M. Koskinen on mukana myös The Friend ja Yournalist -yhtyeissä. Hän on turkulainen ääni- kuva- ja videotaiteilija. Koskinen työskentelee musiikkituottajana (Jaakko Aukusti, Hyvä Pojat, Piiku) ja on tehnyt äänisuunnittelua ja säveltänyt musiikkia lyhytelokuviin, teattereihin sekä mainoksiin. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi Dino Mansikin kansikuvat ja visuaalinen ilme ovat Mikon käsialaa.

Johanna Koskimo on helsinkiläinen valokuvaaja ja myyjä. Hän tekee myös omaa musiikkia vapaa-ajallaan. Yhteistyö Mikon kanssa alkoi kun Johanna otti yhteyttä Myspacessa kysymällä: "Mitä synaa sä käytät?". Levylle Johanna on tehnyt laulustemmoja ja taustamelodioita sekä sovittanut ja sanoittanut kappaleita yhdessä Mikon kanssa.

Albumin julkaisee Drink Tonight.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram