Essin Vaaliklubi: Eeva Meret, 20 000 Hz

Details
Date:

January 6

Time:

19:00 - 23:00

Turun coolein baari, Bar Ö, täyttyy loppiaisena 6. tammikuuta vihreästä asiasta ja mielenkiintoisesta musiikista, kun vihreiden kansanedustajaehdokas Essi Lindberg avaa kampanjansa!

Illan aluksi turkulainen kaupunginvaltuutettu Niina Ratilainen juttelee hetken Essin kanssa kampanjan tärkeimmistä teemoista, joita ovat muun muassa osaajapula Suomen työmarkkinoilla, koulutuksen ja tutkimuksen sekä taiteen ja kulttuurin taloudellinen merkitys sekä aikamme polttavimmasta aiheesta eli vihreästä siirtymästä ja ekologisesta jälleenrakennuksesta.
Tämän jälkeen estradi avautuu taitaville, yllättäville artisteille:

Eeva Meret on tamperelainen laulaja, jouhikonsoittaja ja lauluntekijä. Merten musiikki on tummaa ja herkkää, intensiivistä ja intohimoista folkia, joka palkitsee sen äärelle pysähtyjän. Eeva Merten musiikillisten sisäavaruuksien kartoitus ja lyriikoiden mysteerit vaativat aikaa – ja antavat myös ilahduttavan paljon takaisin. Voimallista musiikkia, askarruttavia sanoja.

20 000 Hz soittaa koneellista gootti-iskelmää ja post-punkia hopeisissa haalareissa. Hertsit hurmaa uniikilla soundillaan, joka tuo mieleen 1970- ja 80-lukujen taitteen elektronisen popin. Lo-fia ja muutenkin kotikutoista underground-asennetta yhdistelevä, hopea-asuissa esiintyvä yhtye saa innoitusta science fictionista, punkista ja Abbasta.
Olet tervetullut!

Bar Ö:hön on vapaa pääsy ja se on esteetön.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram