Bar Ö
Mon - Sat 16 - 23

Flame Jazz: Harri Kuusijärvi Koutus

13.11.2020 klo 19:00 - 21:00

Event Category:

Bar event

Harri Kuusijärvi – harmonikka
Veikki Virkajärvi – kitara
Mikael Myrskog – koskettimet
Jesse Ojajärvi – rummut

Koutus on rovaniemeläisen harmonikansoittaja Harri Kuusijärven fuusioprojekti, jonka musiikkia on kuvailtu muun muassa jazzin, progen, taide- ja maailmanmusiikin omalaatuiseksi risteymäksi, avantfuusiohaitarijazziksi. Vaihtelevin kokoonpanoin toimivan yhtyeen albumit Koutus (2014) ja Music For A Family Picnic (2017) ovat keränneet ylistäviä arvioita kansainvälisesti niin rock-, jazz- kuin maailmanmusiikin kriitikoilta.

Kuluvana vuonna yhtye julkaisee kaksi albumia. Kesäkuussa julkaistavan Live In Helsinki -livealbumin lisäksi syksyn keikoilla juhlistetaan kolmannen studioalbumin, Mirage, julkaisua. Albumi julkaistaan Eclipse Music -levymerkin kautta lokakuussa 2020.

Harri Kuusijärvi on uuden harmonikkamusiikin omaleimaisimpia tekijöitä, ja säveltäjänä hänet on noteerattu muun muassa Teosto-palkintoehdokkuudella vuonna 2020.

“Harri Kuusijärvi Koutus pistää totaalisesti uusiksi kuluttajan mielikuvat harmonikkamusiikista.” – Soundi

"Unexpected, curious, striking, offbeat, rockin’, avant-garde, and fucking good." – FAME

LIPUT: Tiketti https://bit.ly/39OARC5
Peruslippu 18 €
Eläkeläiset 15 €
Opiskelijat 10 €
Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia koronapandemian aikaisiin rajoituksiin liittyen. Tiedotamme konserttien mahdollisista erikoisjärjestelyistä Jazz City Turun verkkosivuilla ja somekanavissa. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita!

www.flamejazz.fi
info@jazzcityturku.fi

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon - Sat 16 - 23
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram