Freshcode Connection: KAKE, SLUSHHER, EMILIA LINNAVUORI @ Bar Ö (Turku), Ke 3.5.2023

Details
Date:

May 3

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Freshcode Connection:
KAKE
SLUSHHER
EMILIA LINNAVUORI

@ Bar Ö (Linnankatu 7, Turku)
Ke 3.5. 2023 klo 20 alkaen
Liput 0€
Tervetuloa!

FRESHCODE CONNECTION - kuun alun keskiviikkojen monitaiteellisen tapahtumasarjan kevään viiimeinen osa keskiviikkona 3. toukokuuta

Toukokuun alun Freshcode Connection -illassa Turun Bar Ö:ssä keskiviikkona 3.5. nähdään ja kuullaan jälleen musiikkia, sanataidetta ja kuvataidetta esityksin ja haastatteluin kolmen vieraan voimin.

Illan musiikki/rap/sanataide/live-vieras KAKE on "aikojen alusta" asti toiminut rytmikkään sekametelimusiikin entiteettinä pikemminkin kuin henkilönä/artistina. Hän on vaikuttanut myös böön boiz, salty boiz ja takapojat -nimisissä ryhmissä. Tämä mystinen turkulainen tiputtelee kaikessa hiljaisuudessa varomattoman humoristisia sanoituksia sisältäviä, erehdyttävästi musiikin kaltaisia luomuksia aina silloin tällöin, ilman julkaisupäivämääriä. Viimeisin havainto näistä julkaisuista on 4.11.2020 ilmestynyt BEEFCAKE MIXTAPE HOSTED BY LVZYVZZMVTVFVKV.

Spotify: https://open.spotify.com/album/0oqWOhZasKaR1o2UKo2sbb?si=Em-xBj3TRWa4ZB7OlWwFaQ

Kake x hurjamayn - outo musiikkivideo: https://youtu.be/6ckovtlMDoM

Kuvataidevieras EMILIA LINNAVUORI on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija, ja toimii myös taideopettajana. Yksityis- ja ryhmänäyttelyitä kotimaassa ja ulkomailla, mm. Generations 2017 (Amos Anderson nyk. Amos Rex), NYTT (Turun Taidehalli), Omahuone-näyttely osana Kanava III -projektia (Aboa Vetus Ars Nova). Linnavuori toimii myös kollektiiveissa. Linnavuoren kiinnostuksen kohteina ovat mm. psykofyysisyys, mielenterveys ja erilainen tietämys.

https://www.emilialinnavuori.com/

DJ-vieraana SLUSHHER eli Slusu - tuo synkän hämyisestä ja persoonallisesta soundista tunnettu biitintekijä ja tuottaja, joka on tehnyt biittejä niin Suomeen kuin ulkomaille. Illan rare DJ setti koostuu pääosin hip-hop, trap & tread- soundeista, mutta yhdistää myös eri vuosikymmenet ja genret. Illan aikana voit kuulla myös Slushherin omaa tuotantoa, ja ehkä jotain julkaisematontakin.

IG: @almightyslusu
Soundcloud: Slushher
soundcloud.com/slusu37

Freshcoden monitaiteelliset illat sisältävät eri taidemuotoja edustavien uusien ja kiinnostavien taiteilijoiden ja teosten esittelyä, esityksin ja haastatteluin. Pyrimme taustoittamaan taiteilijoiden tekemistä ja tarjoamaan yleisölle yksityiskohtaistakin tarttumapintaa taiteen tekemiseen ja esittämiseen.

Kuun alun keskiviikkoillat, Freshcoden hyvässä hengessä, Bar Ö:n atmösfäärissä.

Tervetuloa!

Freshcode ry on urbaanin taiteen ja kulttuurin tukiyhdistys.

https://freshcode.fi

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram