Freshcode Connection: LAUA RIP, MAUNO LEPPÄNEN, KAI LEX @ Bar Ö (Turku), Ke 5.4.2023

Details
Date:

April 5

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Freshcode Connection:
LAUA RIP
MAUNO LEPPÄNEN
KAI LEX

@ Bar Ö (Linnankatu 7, Turku)
Ke 5.4. 2023 klo 20 alkaen
Liput 0€
Tervetuloa!

FRESHCODE CONNECTION - kuun alun keskiviikkojen monitaiteellinen tapahtumasarja jatkuu keskiviikkona 5. huhtikuuta

Huhtikuun alun Freshcode Connection -illassa Turun Bar Ö:ssä keskiviikkona 5.4. nähdään ja kuullaan jälleen musiikkia ja kuvataidetta esityksin ja haastatteluin kolmen vieraan voimin.

Illan musiikki/live-vieras LAUA RIP on kokeellista räppiä, punkkia ja runoutta. Äänimaisemassa yhdistyy kemiallisesti elementtejä witch housesta, noisesta, industrialista ja pelimusiikista, ja Lauan efektoidut vokaalit vaihtelevat arvoituksellisesta runonlausunnasta räppäämiseen ja huutoon. Laua rip on Lauan säveltämä, tuottama, sanoittama, sovittama ja esittämä.

Kuvataidevieraana MAUNO LEPPÄNEN, Turussa asuva ja työskentelevä, mm. maalauksen, piirustuksen ja kollaasin rajamailla seikkaileva kuvataiteilija. Mauno on saanut viimeaikoina inspiraatiota ihmisten roskaamisesta sekä meidän välinpitämättömyydestä luontoa kohtaan. Tapahtumassa esillä muutama maalaus viimevuosilta.

DJ-vieras KAI LEXin ainutlaatuiselle soundille tunnusomaista ovat synkopaattiset rytmit, matala subbasso ja minimaaliset sovitukset. Hän ammentaa inspiraatiota monista genreistä, mm. teknosta, hiphopista ja junglesta - vaihtoehtoisen elektronisen musiikin rajoja venyttäen. Odotettavissa hitaasti palava elokuvamainen setti hip-hop-, dub- ja synth-äänimaisemaa.

Aikataulu:
20 KAI LEX (DJ)
21 MAUNO LEPPÄNEN (Juho Toiskallio haastattelee kuvataidevierasta)
21:15 LAUA RIP (Juho Toiskallio haastattelee musiikki- ja sanataidevierasta)
21:30 LAUA RIP (Live)
22-00/02 KAI LEX
Bar Ö auki 02 saakka

Freshcoden monitaiteelliset illat sisältävät eri taidemuotoja edustavien uusien ja kiinnostavien taiteilijoiden ja teosten esittelyä, esityksin ja haastatteluin. Pyrimme taustoittamaan taiteilijoiden tekemistä ja tarjoamaan yleisölle yksityiskohtaistakin tarttumapintaa taiteen tekemiseen ja esittämiseen.

Kuun alun keskiviikkoillat, Freshcoden hyvässä hengessä, Bar Ö:n atmösfäärissä.

Tervetuloa!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram