Freshcode HHC: Kolitsi, Avanto, Salla Kemppi, DJ Jodi Wild

Details
Date:

March 4

Time:

20:00

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Freshcode Hip Hop Connection haki hiihtolomalla vesisuksiinsa uutta luistoa ja nyt mennään taas lujaa!

Artistivieraana meillä on kaksi kovaa nuoremman polven nousevaa kykyä: Avanto ja Kolitsi. Herrat ponnistavat soolona rap -kentän eri laitamilta, mutta ampuvat silti samaan maaliin tekemällä myös yhdessä musiikkia ja feattaamalla toistensa keikoilla. Linjatuomarimme Kribu selvittää haastattelussaan peliliikkeiden ja muodostelmien taustat.

Perinteisempää tyyliä edustaa poikkeuksellisen henkilökohtaisen Kadonnut Lapsi -debyytin vastikään julkaissut Kolitsi. Ehdottomasti paikallisiin tulevaisuuden lupauksiin kuuluva Avanto puolestaan ammentaa tyylinsä ja ilmaisunsa suoraan saarivaltion brexit-grimestä.

DJ -vieraaksi selektioineen saapuu mielenkiintoinen moniosaaja Jodi Wild. Manala Recordsillekin musaa tuottanut artisti on nähty myös DJ -kopissa niin yksin kuin artistien deejinä. Jodi on myös toiminut pitkään Freshcoden luottovalokuvaajana - big up!

Taidetta tapahtumaan tuo öljy- ja akryylimaalausten muodossa erittäin lahjakas Salla Kemppi. Käy tsekkamassa ennakkomaistiaiset värikylvystä:

instagram.com/sallakemppiart/?hl=fi

Ulkona saa vielä liikkua, coronat juodaan pullosta sisätiloissa - eli kaikki mestoille. Muistetaan silti käsihygienia erikoiskättelytilanteissa!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram