FRESHCODE HHC: MEEMIO, LOTTA-LUCIA LAINE, DJ KAPTEENI KARJALAINEN,LOWDEROK @ Bar Ö (Turku), Ke 5.10.

Details
Date:

October 5

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Freshcode Hip Hop Connection
MEEMIO
LOTTA-LUCIA LAINE
DJ KAPTEENI KARJALAINEN
DJ LOWDEROK

@ Bar Ö (Linnankatu 7, Turku)
Ke 5.10.2022
klo 20 alkaen
ILMAINEN

Freshcoden järjestämät kuun alun monitaiteelliset keskiviikkoillat Bar Ö:ssä ovat jälleen täällä!
Lokakuun vieraina MEEMIO (musiikki/sanataide) ja LOTTA-LUCIA LAINE (kuvataide). Levymusasta vastaavat illan DJ-vieras KAPTEENI KARJALAINEN ja Freshcoden oma LOWDEROK. Iltaa isännöi ja taiteilijoita haastattelee Freshcoden vpj KRIBU.

Aikataulu:
20:00 DJ Lowderok
21:00 Lotta-Lucia Laine (haastattelu)
21:15 Meemio (haastattelu)
21:30 Meemio live
22:00 DJ Kapteeni Karjalainen

Tervetuloa!

MEEMIO
Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet innolla seurata jostain cloudrapin ja omaehtoisen ilmaisun määrittelemättömältä kentältä ponnistavan Meemion nousua keikkalavoille ja yleisön tietoisuuteen. Meemio on kaivellut teoksissaan identiteettiään ja yksityiselämäänsä ihailtavan avoimesti, ja siksi onkin mahtavaa kuulla mielenkiintoisen artistin mietteitä myös illan haastattelun myötä. Haastiksen jälkeen luvassa toki myös Meemion keikka!

Meemio - Soita tekstaa

LOTTA-LUCIA LAINE
Suurikokoisista, eläinteemaisista akryylimaalauksistaan tunnettu Lotta-Lucia Laine on tänä vuonna näyttäytynyt äärimmäisen produktiivisena, mielenkiintoisena ja näyttelytoiminnaltaan aktiivisena taiteilijana. Koska aktiivisuus ei suinkaan ole vähenemään päin, olemme otettuja että pääsemme taiteilijaesittelyn muodossa kuulemaan myös taiteilijan tulevien kuukausien kuvioista.

Lotta-Lucia Laine IG
https://www.instagram.com/lottalucialaine/

DJ KAPTEENI KARJALAINEN
Mies, myytti, legenda. Pitkäveto DJs -kollektiivistakin tunnettua, henkilö- ja rytmikuljetuksen ihmemiestä on pitkään kaavailtu Freshcoden deejiivieraaksi, ja nyt aikataulut ja tähdet loksahtivat kohdilleen. Pelkkää vinyyliä luvassa, ja huhuja liikkumavarasta on kuultu niin elektron kuin synthpopinkin suunnilla.

DJ LOWDEROK
Freshcode "residentti" hoitelee selektiot illan alkuun.

https://freshcode.fi

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram