Freshcode HHC Season Finale

Details
Start:

December 5 - 21:00

End:

December 6 - 04:30

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Jou jou joulukuu on käsillä ja Freshcode tarjoaa tuhdin live -painotteisen pikkujoulupaketin itsenäisyyspäivän aattona 5.12.

Linnan juhlien etkot aloittaa G-Mies. Kepes Modesta ja GMMT:stä tuttu G-ukkeli tunnetaan aurinkolipasta, läskeistä biiteistä ja tiukasta flowsta. Ota taktinen takakeno ja tule tsekkaamaan!

Tästä onkin helppo siirtyä seuraavaan artistiin: Helppo J!
Pitkään räpin parissa touhunnut paikallinen tarinankertoja ja sanataituri on juuri julkaissut uuden kovan kokopitkän, joka kantaa nimeä (tai numeroa!) 33. Levynjulkkarikeikka siis kyseessä! Tuu kattoon ku tunnelma nousee kattoon.

Uutta levyä on tulossa on myös seuraavalta artistilta: Raipati! Kaucas -yhtyeestä tuttu mies julkaisee joulukuussa vihdoin Rai Hard -soololättynsä, jonka on mainittu olevan yksi suomalaisen hiphopin suurimmista ikuisuusprojekteista: 20 years in the making! Rai!!!

Aasinsillalta lentokoneeseen. Illan viimeinen artistikin on julkaissut levyjä, ja siinäkin on yleensä kestänyt kauan. Ronskibiitti, hyvät naiset ja herrat!

Kovaa settiä! Meininki alkaa ysin maissa (aikataulut soon to come) ja livejen jälkeen kemut jatkuvat dj -vetoisesti piiiitkään (4:30). Hupihan on perinteisesti täysin ilmaista, mutta maksamalla vapaaehtoisen pääsymaksun 3e osallistut arvontaan (Skumppaa! Levyjä!). Need we say more? No sanotaan ny varmuuden vuoks: An yks silak!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram