Freshcode Hip Hop Connection 5.2.

Details
Start:

February 5 - 20:00

End:

February 6 - 02:00

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

FRESHCODE HIP-HOP CONNECTION:
DJ TIKARI (live), DJ GIZMO, SMULI @ Bar Ö, Ke 5.2.

Freshcoden hipaton tammikuu alkaa olla taputeltu ja on aika täräyttää seuraavat HHC -iltamat kehiin.

Livevieraana meillä on Rovaniemen lahja Turkulaiselle hiphopille: DJ Tikari. Varsinaiset DJ -hommat taitavat olla taaksejäänyttä elämää, tai ainakin tauolla ja nykyään Tikarin terä veistelee riimejä letkeitten biittien päälle. Ennen vuodenvaihdetta mieheltä ilmestyi 25% -niminen levy CD:nä ja suoratoistopalveluihin. Nyt tulossa on myös ERITTÄIN rajoitettu
7” -vinyyli, jota voi ostaa keikan yhteydessä. Don’t miss it!

Perinteiseen tapaan taidettakin on taas esillä. Pelkästään laillisia graffiteja duunaava Smuli aka Samuli Metsänranta tuo taulujaan näytille. DJ toimituksesta vastaa residentti -osaston lisäksi tällä kertaa DJ Gizmo - no introductions needed!

Ja hei! Meillä on uudenvärisiä Freshcode -paitoja kehissä! Liity jäseneksi (25e cash) ja saat paidan mukaan! Näitä on mennyt jo jäsenille, joten limited supply!

Meiningit alkaa tuttuun tapaan ajoissa klo 20 musat päälle, 21 haastis ja live, dj musat pual kahtee. Ajan hengen mukaisesti nukkujat, kukkujat ja muut erityisryhmät huomioitu siis!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram