Freshcode Hip Hop Connection: Juhani Saksikäsi / Marjo Kiviniemi

Details
Date:

December 2

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

2.12.
Freshcode Hip Hop Connection @ Bar Ö
Juhani Saksikäsi
Marjo Kiviniemi
Freshcode DJ’s

Me uskotaan, että te rakkaat hiphopin ystävät tiedätte missä mennään, joten jätetään ne voivottelut vaikeista ajoista pois tästä ja keskitytään positiivisiin juttuihin. Kaamoksen kurittamaa mieltä lämmittää kesäiset muistot, ja Freshcoden kannalta tärkeimpiä kesämuistoja ovat sessiot Linna Burgerssilla, joista jälkimmäisissä myös Juhani Saksikäsi esiintyi. Paikalla oli tuolloin mukavasti jengiä, mutta aika paljon on kuultu myös ”Tuli missattuu, oliks hyvä?” -mantraa. Vastaushan on selkeä: OLI HYVÄ, ja siksi haluamme Bar Ö:n kanssa tarjota uuden mahiksen nähdä tämä tarinankerrontataiteen supersankari livenä. Keikka striimataan myös suorana facebookin kautta, joten sataprosenttisen turvallinen kotisohvalta osallistuminenkin onnistuu.

Taidevieraaksi saapuu tänä vuonna erittäin aktiivisena häärinyt Marjo Kiviniemi, joka tuo näytille mm. hiiltä, akryylia, öljyä, tussia ja pastellia sisältäviä sekatekniikkatöitään. Taiteilijan itsensä mukaan teokset ovat kerroksellisia tarinoita, jotka ovat syntyneet omia tuntoja ja menneisyyttä peilaten. Kuulemma joitain yksilöitä saattaa myös olla myytävänä!

DJ-kopissa häärivät illan aikana Freshcoden deejiit, joista ainakin D. Coopa ja Lowderok ovat takuulla mestoilla.

Tsekkaa siis tapahtuma tavalla tai toisella ja pidetään itsestämme ja muista huolta asianmukaisesti!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram