Freshcode Hip Hop Connection: Sekuntti / Alaine

Details
Date:

October 7

Time:

20:00

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

FRESHCODE HIP HOP CONNECTION / BAR Ö / KE 7.10. alk. klo 20 / MAKSUTON!

Kansalaiset! Lokakuun ensimmäinen keskiviikko jo häämöttelee horisontissa ja Freshcode Hip Hop Connection kolkuttelee kärsimättömänä Bar Ö:n oven takana. 7.10. Tällä kertaa vieraamme edustavat sekä sitä tuoreinta tuoretta, että vuosien kokemusta:

SEKUNTTI (Haastattelu + live )
Sekenäkin tunnettu tuore nousija on juuri julkaissut modernia räppisoundia sisältävän RARE EP -nimisen esikoislevynsä, jonka julkkareitakin juhlittiin vasta 24.9. Freshcode on siis asiassa vahvasti ajan pulssilla. Koska mystisyyden verhoa artistin osalta ei vielä juurikaan ole raotettu, ottaa haastattelijamme Kribu miehen tenttiin, jotta jatkossa tietäisimme kaikki enemmän. Kuten kaavaan kuuluu, kuulemme haastattelun jälkeen myös keikan, joka tulee Seken sanojen mukaisesti sisältämään ”energisiä biittejä ja anteeksiantamattomia riimejä.” Tämä sopii meille! Haastattelu alkaen. klo 20.

ALAINE ( taidevieras )
Taiteilija isolla T:llä. Tietäjät tietävät ja loput näkevät sen viimeistään nyt. Tältä lukuisia aliaksia käyttäneeltä, pitkän linjan taiteilijalta saamme silmiemme eteen nähtäväksi jotain, jota emme edes itse vielä tiedä. Odottaa voi siis lähes mitä tahansa, mutta tämän kuvataiteilijan tekemisiin Freshcodella on aina 120% varaukseton luotto. Teoksia kuulemma kannattaa tarkastella myös sillä silmällä, että ainakin osa teoksista on kuulemma kaupan.

https://instagram.com/a_.laine?igshid=slumher2bjhb

FRESHCODE DJ:S
Tällä kertaa aukiolorajoitusten vuoksikin, levymusiikin osalta luotamme oman organisaatiomme plattapäälliköihin, joten korvamme tulevat kuulemaan karkkia ja asettimien takana tullaan varmasti näkemään esim. Low De Rokin kaltaisia tuttuja kasvoja.

Tervetuloa viihtymään seurassamme! BOOM

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram