FRESHCODE: RONSKIBIITTI Takeover @ Bar Ö (Turku), Ke 7.12.2022

Details
Date:

December 7

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

FRESHCODE: RONSKIBIITTI Takeover @ Bar Ö (Turku), Ke 7.12.2022, klo 20 alkaen. K18, ilmainen. Tervetuloa!

UNTOLD RONSKIBIITTI STORY / Muistinvarainen historia itsehaastattelun keinoin
RONSKIBIITTI LIVE
RONSKIBIITTI DJs

Mukana koko Ronskibiitin kokoonpano:
Kribu, Klaus Kustaa, DJ Lowderok, Sattalite, Mesak
(Mesak etäyhteydellä)

Haastattelijan ja keskustelijan kaksoisroolissa Kribu. Luvassa muistikatkoksia, totuuden räikeää muuntelua, puujalkavitsejä, päällekkäin puhumista ja timanginen live.

Haastis & Live klo 21. Tervetuloa!

---

"Laskin että Bar Ö:ssä tapahtuneita Freshcode HHC -artistihaastatteluja on minulle vuodesta 2017 alkaen kertynyt jo 22 kappaletta ja iltama on ollut itselleni rakas ja tärkeä. Olen saanut vuosien varrella jututtaa liveyleisön edessä niin uunituoreita kuin liemissä keitettyjä veteraanistarbojakin. Musiikki-ihmisten lisäksi mukaan on mahtunut kiva läjä myös kuvataiteilijoita ja tuottajia, joka on tietysti tuonut kaivattua vaihtelevuutta. Lista saa minut jotenkin jopa liikuttuneeksi.

Näitä suunnitellessa, on vuosien varrella tullut mietittyä myös oman bändini, nyt jo melko pitkääkin, vuonna 2003 alkanutta historiaa ja sitä kuinka mukavaa olisi hiukan ruotia julki sitäkin tarinaa. Monet ovat odotuksista poiketen tätä jopa iltamissa toisinaan kyselleet. Tähän ei kukaan huikeaa hoksnokkaa omaava mestaritoimittaja ole (arvatenkin järkisyistä) tähän mennessä tarttunut. Ihme juttu. Funtsailin myös, että kuka meitäkin sitten suostuisi haastattelemaan ja kuinka pelottavasti joutuisin jakamaan vallankahvan jollekin täysin ulkopuoliselle taholle. Ei helvetti.

Tiukalla ja äärimmäisen häikäilemättömällä otteella päätin ottaa ohjat omiin käsiini ja aloin suunnitella vuoden 2022 viimeiseen iltamaan suorastaan epäsovinnaista takeoveria. Orastavan narsismini aiheuttaessa hienoista myötähäpeää, tunsin samalla jonkinmoista sisäistä tyytyväisyyttä kun soittelin Ronskit bändikaverini läpi ja tiedustelin olisiko tämä muidenkin mielestä riittävän hölmö idea. Ei ne paljoa hanttiin pistäneet. Ehkä myötätunnosta tai omista vajaavaisuuksistaan johtuen, mene ja tiedä. Myös Freshcode ry suostui ehdotukseeni kun riittävästi puhuin lemmen universaalia kieltä. Kiitos siitä!

Puhumme, räppäämme ja soitamme levymusiikitkin päälliskaupaksi. Full Package!

Näyttämönä toimii kuten aina maailman paras Bar Ö."

-Kribu / Freshcode

FRESHCODE: RONSKIBIITTI Takeover @ Bar Ö (Turku), Ke 7.12.2022, klo 20 alkaen. K18, ilmainen. Tervetuloa!

---

Freshcoden keskiviikkoklubi Turun Bar Ö:ssä jatkuu ja uudistuu 2023 kevätkaudella. Freshcode ry on voittoa tavoittelematon urbaanin taiteen ja kulttuurin sekä hiphop-kulttuuriin liittyvien taidemuotojen tukiyhdistys.
https://freshcode.fi

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram