Ghosts on TV & Äiti Heresia at Bar Ö PE 30.10.

Details
Date:

October 30

Time:

19:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Ghosts on TV palaa Helsingistä Bar Ö:n perjantai-iltaan 30.10. ja mukana myös turkulais-helsinkiläinen Äiti Heresia. Ilmainen sisäänpääsy!

20:00 Äiti Heresia
21:00 Ghosts on TV

Ghosts on TV on kaihoisa post-rock- ja indie-yhtye Helsingistä. GoTV on tunnettu kolmen kitaran painavan äänivallin, hauraan pop-minimalismin ja hypnoottisen toiston yhdistelemisestä Suomessa harvinaiseen isoon post-rockiin ja tummasävyiseen taiderockiin. Jo lukioikäisinä vuonna 2015 ensimmäisen demonsa julkaissut yhtye keräsi kahdella EP:llä ja seiskatuumaisilla kehuja mm. Soundilta, YleX:ltä, Rumbalta ja Radio Helsingiltä. Bändin esikoisalbumi "I Am Not Dead, I Am 55 Today" ilmestyi toukokuussa 2020. Levy herätti huomiota 30 minuuttia kestävällä avauskappaleella, joka sitoi shoegazen, ambientin ja junnaavan wall of soundin elementtejä pakahduttavaan kitaramusiikkiin. Albumi sai ylistävän 9/10 arvostelun Nordic Music Review:ltä ja neljä tähteä viidestä Desibelin Mika Rothilta sekä Infernolta. Pian julkaisun jälkeen yhtye allekirjoitti levytyssopimuksen Soliti Recordsin kanssa. Ghosts on TV on ehtinyt koluamaan klubeja aina baareista Tavastialle ja ulkomaille Pietariin ja kirjoittaa tällä hetkellä keikkailun lomassa seuraavaa albumiaan.
https://www.facebook.com/vtnostsohg

Äiti Heresia on saumaton folkin, omaperäisen rockin ja kotimaisen outoilun liitto. Desibelin arvostelussa "marginaalin marginaaliksi" kutsuttu yhtye saavutti positiivista huomiota jo ensimmäisellä singlellään "Olen ratsastanut haamujen kanssa", joka soi YleX:llä asti. Stemmalaulantaa, polkuharmoonia ja torvisektioita perinteisiin bändisoittimiin yhdistelevä ryhmä julkaisi lokakuussa 2020 ensimmäisen albuminsa "Ruotomme ovat vääntyneet ajan saatossa."
https://www.facebook.com/mutsiharhaoppi

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram