Go Runo Go!

Details
Date:

July 6

Time:

16:00 - 22:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Turun kaupunginkirjaston pääkirjasto

Turku, Finland

GO RUNO GO!

Tervetuloa nauttimaan runon lämmöstä ja paisteesta tiistaina 6.7. klo 16 alkaen Turun pääkirjaston Kirjastopihalle (tai sateen yllättäessä sisälle kirjastoon) ja myöhemmin illalla Bar Ö:hön!

Kansojen historian jo kolmas Go Runo Go! tarjotaan yleisölle kahdessa osassa:
Klo 16-19 Kirjastopihalla esiintyvät Daniil Kozlov, Elina Sallinen, Juho Kuusi, Emma Leppo, Kaija Rantakari, Solja Krapu ja Ollimaine jäbä & Ilkka Kalevi Tillanen!
Klo 19-22 kadun toisella puolella Bar Ö:ssä menoa jatkavat Rae Aiemaa, Mika Kivelä, Lina Bonde ja Dj Kalustoelukka! Runoilijoiden jälkeen n. klo 21 Bar Ö:ssä vielä Open Mic, johon ilmoittautuminen paikan päällä! Juontajina pihalla Kalle Talonen ja Ö:ssä Hanna Rentola!

Kumpaankaan osuuteen ei ole pääsymaksua.

Ja huom! Paikalla on myös uusien runokirjoen myyntiä.

Koronaturvallisuudesta pidetään huolta: käsidesiä ja pesumahdollisuuksia löytyy ja riittävien turvavälien pitäminen on mahdollista. Sisätiloissa on edelleen maskisuositus.

Tapahtumahan on nimetty edesmenneen Markku Innon runoa mukaillen, ja tarkoituksena on sekä pitää yllä Innon muistoa että tuoda uutta esiintyvää runoa kesäiseen Turkuun. Kunnon runolatauksen ampu värähtää aina Takakirveen perukoilla saakka.

Go Runo Go!:n järjestää turkulaisen sanataiteen superkollektiivi Turun Lavatauti ( Kirjan talo - Bokens hus, Nihil Interit ja Runoviikko) yhteistyössä Turun kaupunginkirjaston kanssa.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram