Hyvinvointia harrastamisesta! Keskustelua kulttuurista & liikunnasta

Details
Date:

March 8

Time:

17:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Hyvinvointia harrastamisesta! Eli mitä?

Harrastamisen hyvinvointivaikutukset ovat kiistattomia. Yhdessä tekeminen, sosiaalinen vuorovaikutus ja onnistumisen kokemukset kantavat arjessa ja antavat merkityksellisyyttä elämään. Harrastukset ovat monelle myös väylä ammattiin.

Harrastaminen kuitenkin harvoin nouse poliittisen keskustelun keskiöön, mutta tässä keskustelussa se muuttuu! Kuinka harrastamisen mahdollisuuksia tulisi lisätä? Miten kulttuurin ja liikunnan rahoitus muuttuu tulevalla vaalikaudella, tuleeko olla huolissaan?

Keskustelua harrastuksista, kulttuurista ja liikunnasta kuullaan ke 8.3. klo 17 alkaen, kun eduskuntavaaliehdokkaat Timo Furuholm & Sara Koiranen kutsuvat aiheesta kiinnostuneet Bar Ö:hön. Keskustelua moderoi Kulta ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen.

Lämpimästi tervetuloa!

TURVALLISUUDESTA & SAAVUTETTAVUUDESTA

Bar Ö on syrjinnästä ja häirinnästä vapaa tila. Ilmoitathan tapahtuman järjestäjille tai henkilökunnalle, mikäli kohtaat tai todistat epäasiallista käytöstä.

Bar Ö:n sisäänkäynti Linnankadulta ei ole esteetön, tilaan johtaa portaat. Tilaan on ramppikulku sisäpihan puolelta (110 cm leveä). Tilassa on inva-WC.

Tarkemmat esteettömyystiedot Bar Ö:n sivuilla: https://oebar.fi/

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram