Jazzia soolona: Taneli Manninen (rummut) + Vesku Saloranta (kontrabasso)

Details
Date:

November 11

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Jazzia soolona -ilta on uudenlainen musiikki-ilta, jossa kuullaan eri soittimia yksittäin soitettuna. Saat itse miettiä loput biiseistä päässäsi.

Illan aloittaa Taneli Manninen rummuilla ja sen jälkeen vuorossa Vesku Saloranta kontrabassolla. Herrat soittavat lopuksi myös yhdessä.

TANELI MANNINEN, RUMMUT
Manninen on 28-vuotias rumpali, joka luonnehtii itseään soittajana moniosaajaksi, sillä hänen kiinnostukset ja taidot eivät rajoitu yhteen tai kahteen musiikkityyliin. Hänen lähestymisensä uraansa on freelance-henkistä; yhtyeitä on useita ja tuurauksia eri bändeissä on lukuisia. Useiden cover-yhtyeiden lisäksi häntä työllistää omaa musiikkia tekevä Severi Peura & Selvänäkijät. Merkittävimmistä tuurauksista mainittakoon vierailu Sammal-yhtyeen rumpalina vuonna 2018 ja Euroopan kiertue Waltarin rumpalina 2019.

VESKU SALORANTA, BASSO
Saloranta on Turkulainen freelancer-muusikko. Hän on soittanut useiden tunnettujen koti-ja ulkomaisten artistien kanssa jazzia, bluesia, soulia ja miltei mitä vain kevyen musiikin saralta. Myös teatterit ovat tuttuja vuosien varrelta.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram