Journal Intime Peruttu: Playtime ma 16.3. Bar Ö

Details
Date:

March 16

Time:

19:00 - 20:30

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website

Korona-viruksen pahenevan tilanteen takia Journal Intime ja Jérémie Piazza joutuvat perumaan Suomen kiertueensa kolmea viimeistä konserttia:
16.3. Klo 19 Turku, Bar Ö
17.3. Klo 20 Hämeenlinna, Suisto
18.3. Klo 21 Helsinki, Juttutupa Rytmihäiriöklubi

PÄRÄYTTÄVÄ JAZZRIEHA RANSKALAISITTAIN

Kun virtuoosinen vaskitrio Journal Intime kohtaa sielukkaan rumpali Jérémie Piazzan, on soittamisen ilon aika! PLAYTIME -ohjelmallaan tämä “taskubigband” juhlii jazzia elokuvaohjaaja Jacques Tatin runollisessa ja raiteiltaan vinksahtaneessa hengessä. Nelikkö kiertää Suomea 9. maaliskuuta alkaen ja esiintyy yhdeksällä paikkakunnalla ympäri maata. Vapaat äänet -agentuurin järjestämä kiertue saapuu Turkuun maanantaina 16.3.

Journal Intime PLAYTIME
Sylvain Bardiau trumpetti
Matthias Mahler vetopasuuna
Fred Gastard bassosaksofoni
Jérémie Piazza rummut

Ma 16.3. klo 19
Vapaa pääsy
Linnankatu 7, 20100 Turku
Järjestäjä: Turun konservatorio ja musiikkiopisto
Yhteistyössä: Bar Ö ja Vapaat äänet:

Journal Intime valloitti suomalaisen yleisön vuosina 2012-2015 tribuutillaan Jimi Hendrixille. Kiitetty Lips on Fire -ohjelmisto kuultiin laajalla kiertueella sekä Pori Jazzissa, Keitele jazzissa ja Raahen Rantajatseilla. Jérémie Piazza puolestaan on tullut tutuksi suomalaisille kuulijoille loistavasta rumputyöstään Papanosh-yhtyeessä, jonka esitykset ovat ilahduttaneet yleisöä mm. Tampere Jazz Happeningissa 2015 ja Raahessa 2018.

PLAYTIMEssa Journal Intime ja Jérémie Piazza yhdistavät voimansa ja muodostavat mainion taskukokoisen bigbandin. He ovat luoneet ohjelmiston, joka ammentaa innoituksensa jazzin perinteestä, groovesta ja ranskalaisesta populaarimusiikista ja jossa kuuluu Jacques Tatin elokuvien runollinen maailmankaikkeus. Ilmaisussa vuorottelevat virtuoosiset jaksot, hienostuneet sovitukset ja hulvattomat improvisaatiot.

Journal Intime PLAYTIME tarjoaa maaliskuussa jazzriehaa ranskalaisittain

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram