Jukka Nissinen, joku iiris ja Veeruska Bar Ö:ssä 28.2.

Details
Start:

February 28 - 19:00

End:

February 29 - 00:00

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Veeruska alottaa soitot klo 20, sen jälkeen Jukka ja viimesenä joku iiris. Setit on jotain 30-45 min, välissä vessatupakkapaussit.

Jukka Nissinen on vieremäläinen laulaja-lauluntekijä, joka saapuu nyt Turkuun ensimmäistä kertaa koskaan. ”Tai olen minä siis turistina käynyt ja tolleen, mutta keikkaa en oo soittanu. Saa nähdä mitä tulee, odotukset eivät ole korkealla mutta eivät kauhean matalallakaan”, kommentoi Jukka. Jukan akustisessa kitarassa on kuusi kieltä ja ne vaihdetaan aina silloin kun joku katkeaa, ennätysväli kielienvaihdolla tähän saakka hieman alle kaksi vuotta.

joku iiris laulaa, ja soittaa kitaraa niin hyvin kuin pystyy. Live-esiintymisiä värittää jähmeä lavapreesens ja lähes olemattomat välispiikit. Laulujen aiheina esim. paha mieli. Verrattu artistina mm. Kikkaan

Veeruska laulaa lauluja ihmisluonnon pimeistä ja valoisista puolista ja havainnoista elämän myllerryksessä. Folk taipuu välillä punkiin ja milloin mihinkin. Sanoitukset itkettävät ja naurattavat sekä jäävät päähän soimaan.

Vapaaehtoinen pääsymaksu!

Soitot alkaa klo 20!!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram