Karrin Bändi Live @ Bar Ö

Details
Date:

May 11

Time:

21:00

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Karri Lehtosen julkaisukiertue saapuu Turun Bar Ö:n 11.5.2022 klo 21! Ilmainen sisäänpääsy. Luvassa maan mainio energinen show! Tervetuloa kaikki paikalle!

Esittelyteksti:

KARRI LEHTONEN:
Olen Karri Lehtonen, helsinkiläinen laulaja-laulunkirjoittaja. Kappaleeni ovat suomenkielisiä ja musiikki tippuu johonkin folkin, popin ja rockin maisemiin. Välillä vedämme valssia, toisinaan meno äityy kunnon rockoopperan kaltaiseksi spektaakkeliksi. Biiseissä tekstit ovat tärkeässä roolissa. Käsittelen niissä rehellisesti elämän kiemuroita ja paljon on lauluja rakkauden myötä ja vastoinkäymisistä. Ennen kaikkea olen tarinankertoja. Etsin elämästä aiheita, jotka olisivat meille kaikille tunnistettavia ja samaistuttavia.

Keikoilla olen välitön ja ennen kaikkea positiivinen esiintyjä, joka vetää helposti katsojan hymyn huulille. Haluan päästä keikoilla lähelle yleisöä ja vuorovaikutus ihmisten kanssa on minulle tärkeää. Tämä näkyy erityisesti hersyvissä välispiikeissäni. Bändimme soittaa tiukasti ja energisesti. Välillä viemme kuulijan intiimeihin ja herkkiin tunnelmiin, toisinaan taas räjäytämme tunnelman kunnon meininkiin!

KARRIN BÄNDIN KOKOONPANO 11.5. BAR Ö:
Karri Lehtonen - laulu, akustinen kitara ja huuliharppu
Tuomas "Jankkari" Viiliäinen - Haitari, bassorumpu ja mandoliini
Pasi Eerikäinen - Viulu
Rasmus Harinen - Basso

LINKKI KAROAKEBAARISSA YKSIN -LEVYYN:

MUSIIKKIVIDEOT:
Muistoissa on voimaa:

Porkkalankatu 13:

Instagram:
https://www.instagram.com/karrilehtonenvirallinen/

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram