Kirjanjulkistus: Hanna Storm – Kiltin tytön rakkaus

Details
Date:

May 22

Time:

18:00 - 21:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Runoilija Hanna Storm julkaisee toukokuussa ensimmäisen romaaninsa Kiltin tytön rakkaus. Olet lämpimästi tervetullut julkistustilaisuuteen! 🤗🥂

Ohjelma
18.15 Tervetuloa
18.30 Alkusanat, kiitokset, kustantajan puhe
18.40 Taija Roiha haastattelee
19.30 Hanna Storm lukee otteita teoksesta
20.00 Anniina Aufin minikeikka
20.30 Susinukke Kosola lukee otteita teoksesta
Loppusanat

Illan DJ:nä toimii Linda Ojanen. Lisäksi tilaisuudessa on tietenkin mahdollisuus hankkia teos itselleen tekijän omistuskirjoituksella.

KILTIN TYTÖN RAKKAUS

Kiltin tytön rakkaus on on toiveikas, hauska ja häpeilemätön kertomus nuoruuden päättymisestä ja lapsen kaipuusta. Tarina elämän suurista valinnoista, ystävyydestä ja rakkaudesta.

Nimettömäksi jäävä nainen yrittää saada otteen hahmottomalta tuntuvasta tulevaisuudesta. Nuoruus on hyvästeltävä, lopullisesti. On päätettävä, haluaako lapsen – yksin. Ihmiset ympärillä tuntuvat tekevän isoja ratkaisuja käsittämättömän nopeasti. Nykyhetki ja menneisyys ovat yhtä aikaa läsnä, ja erilaiset asiat arjen pienistä havainnoista sydänsuruihin kuvataan yhtä lailla merkityksellisinä.

Teos luonnostelee milleniaalien ikäluokalle tutun maailman, jossa sinnikäs elämänsuunnan etsiminen ei takaa mitään. Lopulta jokaisen on päätettävä itse, mitä elämällään tekee.

”Itkettää. Miksi niin usein itkettää? Siksi, että sattuu, sattuu kamalasti tajuta, että ei tulisi mitään erityistä hetkeä, jolloin elämä ”oikeasti” alkaisi, vaan elämä on ollut käynnissä koko ajan. Jos ei saa herättyä tai tiskattua tai haettua työpaikkoja, ei sitä lopulta kukaan muu voi tehdä. Aika ja elämä tapahtuu koko ajan, kuukausi kuukaudelta kuivun ja mätänen, olinpa itse mukana tai en. Ja maailma tai kukaan ei ole minulle mitään velkaa, ei ole kohtuutta tai suurempaa suunnitelmaa, jossa jokainen aivan varmasti ”löytäisi paikkansa”. Itkettää siksi, että olen kateellinen muille, todellisille ja kuvitteellisille. Miksi nuorena istuin vain kotona lukemassa kokeisiin? Miksi en ole koskaan asunut kenenkään kanssa? Miksi muut ostavat taloja ja etenevät esihenkilöiksi, miksen minä? Entä keitä ovat ne, jotka ovat tienneet alusta asti haluavansa äideiksi? Miten se on mahdollista? En ymmärrä.”

Kansitaide: Jutta Kivilompolo

Hanna Storm (s. 1985) on Turussa asuva runoilija, joka on tarkastellut tuotannossaan ulkopuolisuutta, yksinäisyyttä ja valintojen tekemistä. Häneltä on aikaisemmin julkaistu runokokoelmat kutsun itseni kylään (2018), Kanootin säilyttämisestä talven yli (2020)ja Silittäisinkö häntä vähän (2023). Kirjoittamisen lisäksi Storm esiintyy aktiivisesti. Koulutukseltaan Storm on kirjallisuustieteen tohtori.

Voit tutustua teokseen myös Aviadorin sivuilla: https://www.aviador.fi/product-page/kiltin-tytön-rakkaus

Julkkareissa nähdään!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram