LAUA RIP levyjulkkarit + trash.lolo + milankolia

Details
Date:

October 27

Time:

19:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

𝐿𝒜𝒰𝒜 𝑅𝐼𝒫 𝓁𝑒𝓋𝓎𝒿𝓊𝓁𝓀𝓀𝒶𝓇𝒾𝓉 + 𝓉𝓇𝒶𝓈𝒽.𝓁𝑜𝓁𝑜 + 𝓂𝒾𝓁𝒶𝓃𝓀𝑜𝓁𝒾𝒶
ilmainen sisäänpääsy

LAUA RIP julkaisee toisen albuminsa, joka kantaa poeettista nimeä "Keho on ruumis, ruumis on paikka, tämä paikka, missä elämme, olen eläin, olen onneton". Julkaisun kantava teema on ruumiillisuus ja keho, joka ohjaa ja määrittää kaikkia kokemuksia ja vuorovaikutustilanteita itsen ja muiden olentojen välillä;

"Leikittelen paradokseilla ja todellisuuksien ristiriitaisuuksilla, ja pyrin kappaleillani kohti jonkinlaista katharsista, kipua ja euforiaa. Etsin pyhää ja lihallista kyseenalaistaen ja purkaen rakenteita, jotka pitävät ihmisiä vankeina kapitalistisessa järjestelmässä, joka redusoi ihmisen meriiteiksi sekä sosiaalisen median rakennetuiksi kiiltokuviksi unohtaen elämän lihallisen lähtökohdan."

LAUA RIP on yhden hengen kokeellinen rap/punk-projekti, ja LAUA RIP tuottaa, kirjoittaa ja esittää kappaleensa. Äänimaisemassa yhdistyy kemiallisesti elementtejä teknosta, witch housesta ja pelimusiikista.

Lisäksi iltamana esiintyvät elektroniset sooloartistit trash.lolo ja milankolia, ja ensi-illan saa LAUA RIPin musiikkivideo, joka on tehty yhteistyössä kuvataiteilijoiden Sylvester Kivelän sekä Elie Halosen kanssa.

AIKATAULU
19:15 trash.lolo
20:00 milankolia
20:45 musiikkivideo
21:00 LAUA RIP

trash.lolo
"""AMBIENT///NOISE///EXPERIMENTAL///VAPORWAVE"""

milankolia
milankolian elektroninen musiikki ammentaa inspiraationsa 70-90 -lukujen kauhu- ja scifielokuvien sekä tietokonepelien äänimaailmoista.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram