Lempi Elo (levyjulkkarit) + Veeruska, Ilmi Martti & Emma Leppo

Details
Date:

November 18

Time:

19:00 - 22:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Tervetuloa Lempi Elon Observatorio-debyyttialbumin levyjulkkareihin ke 18.11. Bar Ö:hön! Illan aikana luvassa herkkää tulkintaa, punk0folkkia, pieniä huolestuneita lauluja sekä lavarunoutta.

Vapaa pääsy!

---------------------------------------------

Lempi Elo

Lempi Elon debyyttialbumi Observatorio maistuu maalta ja vie soljuen maailmaan, jossa tummanpuhuvat ja koskettavat tekstit kohtaavat matkaharmoonin huminan. Aamukahveista sateen huuhtomiin havumetsämaisemiin, päivännoususta illankajoon, Elo kertoo matkasta, jota käymme milloin vieretysten, milloin yksin. Harmoonin vierellä on hyvä kulkea ja sen lausumat melodiat kuuluvat ja tuntuvat vaarojen yllä.

Veeruska

Veeruska duo soittaa hirtehistä punkfolkia. Sanoituksissa tullaan viedyiksi ja revitään tukkaa likaisella lattialla. Lopulta löytyy humoristinen pohjavire.

Ilmi Martti

Ilmi Martti näppäilee kitaraa ja laulaa huolestuneita pieniä lauluja. Tahtoo olla vapaa ja hengittää havun tuoksua.

Emma Leppo

Emma Leppo on turkulais-helsinkiläinen esiintyvä runoilija, jolle runoudessa tärkeää on kehossa tuntuva rytmi ja lohtu. Runot syntyvät usein tajunnanvirtatekniikalla tuotetun materiaalin pitkän työstämisen kautta, ja niissä vilisevät oman elämän sattumukset, haaveet ja pelot, puhelimen muistioon kirjatut irralliset lauseet ja havainnot, kohdatut ihmiset ja hänen rakastamiensa kaupunkien kadut. Lavarunous on Emmalle tapa ajatella, purkaa, rakentaa ja kapinoida.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram