Ö LIVE: ITE EEROLA ja JOONAS HAUVELI

Details
Date:

December 7

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Öön liveklubilla kuullaan joulukuussa trubaduurimusiikkia kun Joonas Hauveli juhlii uutukaista levyään ennakkoon. Illan avaa Rovaniemeläinen biisinikkari Ite Eerola.

LIPUT
5€ (vain ovelta klo 19 alkaen)

LIVET
20 ITE EEROLA
21 JOONAS HAUVELI

Keikkojen jälkeen jatkaa Selector Dr.Ed Lion - Leijona näyttää kyntensä, jonne vapaa pääsy.

JOONAS HAUVELI
Monen Lapissa vietetyn vuoden jälkeen Hauveli on palannut takaisin Turkuun. Ensivuoden alussa Helmilevyjen toimesta julkaistavan folk- ja juurimusahenkisen kakkosalbumin pääsee kuulemaan ennakkoon Ö-baarissa.


ITE EEROLA
Mysteeridynamo, hellä ihminen ja köllöttelyn sanansaattaja. ITE EEROLAN erityisvahvuudet löytyvät kyvystä sanoittaa ja tulkita ihmisyyttä ja sen kiemuroita vaivattoman tarkkanäköisesti ja aseistariisuvan rehellisesti. Kolmessa päivässä tehdyt levyt, sanotuksien lempeyttä ja armoa liputtava aitous ja koskettavat kitaramelodiat vievät kuulijan junaan, jonka määränpää on tuntematon - niin artistille, kuin kuulijallekin. Suurta kiitosta keränneen "On tullu mietittyä kuolemaa ja semmosta"-kokopitkän lisäksi Eerola on kahden vuoden sisään ehtinyt julkaista kaksi Kolmen päivän levyä sekä anteeksipyytelemättömästi pehmoilevan Söpöily-EP:n.


Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram