Rauhatäti, Iida Umpikuja, Santeri Seessalo - Essin vaaliklubi

Details
Date:

March 22

Time:

19:00 - 23:59

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Turun coolein baari, Bar Ö, täyttyy keskiviikkona 22. maaliskuuta vihreästä asiasta ja mielenkiintoisesta musiikista, kun vihreiden kansanedustajaehdokas Essi Lindbergin vaaliklubi lähtee aivan uusille kierroksille ennakkoäänestyksen alkaessa samana päivänä!

▪️ Illan aluksi Essi kertoo kampanjan tärkeimmistä teemoista, joita ovat lasten ja nuorten hyvinvointi sekä eriarvoisuuden torjuminen, koulutuksen ja tutkimuksen sekä taiteen ja kulttuurin arvo ja rahoitus, tutkitun tiedon hyödyntäminen päätöksenteossa sekä aikamme polttavin aihe eli vihreän siirtymän oikeudenmukainen ja reilu toteuttaminen.

▪️ Jatkamme supermielenkiintoisella ja ajankohtaisella keskustelulla nuoriso- ja jengirikollisuudesta. Puhumme yrittäjä, erityisasiantuntija & kokemusasiantuntija Kimmo Gustafssonin kanssa hänen työstään nuorten vankien tukihenkilönä sekä hänen ohjaamistaan lyriikka- ja räptyöpajoista vankiloissa. Keskusteluun liittyy hieman myöhemmin mukaan illan juontaja ja Turun apulaispormestari Elina Rantanen

Tämän jälkeen estradi avautuu taitaville, yllättäville artisteille:

▪️ Sopivasti vinksahtanut trubaduuri Santeri Seessalo tarjoilee huumoria ja synkkyyttä tasaverroin.

▪️ Iida Umpikujan folkin kauneus kohtaa punkin raivon. Vahvaa laulun ja akustisen kitaran hallitsemaa tarinankerrontaa.

▪️ Rauhatäti on hyvien puolella. Rauhatätin lyriikassa kaikuu luonnosta kumpuava humaani ihmisyys, jonka edessä olet alaston.

Olet tervetullut!

Bar Öhön on vapaa pääsy ja se on esteetön.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram