Reconstruction & Trivial Zero Bar Ö:ssä

Details
Date:

September 4

Time:

19:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Suomalaisen elokuvan festivaalin iltaklubilla esitetään lauantaina 4.9. porilainen undergroundelokuva, jonka jälkeen Trivial Zero tykittää kokeellista musiikkia ja installaatiotaidetta. Esitykset ovat ilmaisia.

Klo 19
Jaan Kallio & Henrik Rothsten: RECONSTRUCTION (2017, 42 min)
Porilaisten pitkän linjan undergroundmuusikoiden nollabudjetilla tekemä kaupunki-elokuva, jonka improvisoidulla, freejazzia muistuttavalla soundtrackilla rumpuja soittaa Circlestä tuttu Jussi Lehtisalo.

Klo 20
TRIVIAL ZERO
Turkulaistaustaisten Jenny Mildin ja Jack Balancen Trivial Zero on yhdistelmä kokeellista musiikkia ja installaatiotaidetta. Yhtyeen juuret ovat videotaiteessa, ja kaksikko tunnetaan myös töistään turkulaisessa Videokaffe-mediataideryhmässä. Trivial Zeron keikat pohjautuvat improvisaatiolle ja itse rakennettujen soittimien käsitetaiteelle. Yhtye vannoo esitysten ainutkertaisuuteen ja on tunnettu siitä, että samaa keikkaa ei vedetä kahta kertaa. Yllätyksiä on tälläkin kertaa varmasti luvassa. Korvatulpat mukaan!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram