Rööts-klubi: grönroospunkt & Dada Samara

Details
Date:

March 6

Time:

19:30 - 22:00

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Rööts-klubi: grönroospunkt & Dada Samara

Maaliskuun alussa Bar Ö:ssä vietetään toista Rööts-klubia! Lavalle nousee Turkulais-Helsinkiläinen jo pitkään toiminut grönroospunkt sekä paikallinen uusi bändi Dada Samara!

Rööts-klubin sisäänpääsy kustantaa 5e ja kaikki lipuista tuleva tuotto menee esiintyjien palkkioihin! Lippuja saa hankittua ennakkoon osoitteesta https://www.ticted.com/fi/events/4955 sekä tietenkin ovelta 19.30 alkaen!

20.00 Dada Samara

Bad Tapas joutui valitettavasti perumaan perjantaisen esiintymisensä. Tilalle saatiin kuitenkin tuore Turkulainen yhtye Dada Samara!

https://dadasamara.bandcamp.com/

21:00 grönroospunkt

grönroospunkt on kymmenen vuotta toiminut turkulais-helsinkiläinen
rockyhtye. grönroospunkt soittaa suomenkielistä rockmusiikkia, mutta ei suomirokkia. Punkkiakaan se ei oikein ole, paitsi asenteen, energisyyden ja ehkä tietyn poliittisuuden osalta. Alt-rockiksi sitä on myös kutsuttu, mutta ihan selkeää vertailukohtaa on vaikea löytää. Syksyllä 2019 yhtye julkaisi EP:n Kapitalismin synty. Se on ensimmäisen viiden ep-levyn sarjasta, toinen julkaistaan tänä vuonna.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram