Runo open mic: Elämän suuret mysteerit

Details
Date:

March 23

Time:

16:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Linnankatu 7, FI-20100 Turku, Suomi

Lue lisää: https://www.turunseurakunnat.fi/tapahtumat/2024-03-23/runo-open-mic-elaman-suuret-mysteerit

Suunta-hankkeen runoillassa runous nähdään terapeuttisena metodina, jonka kautta voi käsitellä myös rationaaliselle ajattelulle selittämättömänä näyttäytyvää todellisuutta. Tapahtumassa halukkaita kutsutaan lausumaan omia tai lempirunojaan liittyen teemaan ”elämän suuret mysteerit”.

Elämän suurilla mysteereillä viitataan tässä kaikkeen ihmiselämää ja maailmankaikkeutta koskevaan selittämättömään ja sen käsittelemiseen, että ihmisen todellisuuteen kuuluu ulottuvuuksia, joista me emme tiedä paljoakaan. Joillekin tämä voi tarkoittaa jonkinlaista hengellisyyttä tai henkisyyttä, toisille siihen liittyy enemminkin elämänfilosofista pohdintaa tai eri tieteenalojen ajankohtaisia kysymyksiä. Esimerkiksi erilaiset rakkauteen, kuolemaan, intuitioon ja uniin liittyvät kokemukset voidaan tulkita elämän suuriksi mysteereiksi. Myös muut arjen ja rationaalisen ajattelun ylittävät kokemukset todellisuudesta liittyvät tähän.

Runous, mielen hyvinvointi ja elämän suuret mysteerit tuovat meitä yhteen iättömästi ja ajattomasti. Tilaisuus on avoin kaikille!

Suunta-hanke: https://www.turunseurakunnat.fi/loydasuunta

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram