SEF: Kultapalmut & Hanna Bergholmin lyhytelokuvia Bar Ö:ssä

Details
Date:

April 9

Time:

18:00 - 21:30

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Suomalaisen elokuvan festivaalin iltaohjelma järjestetään perinteiseen tapaan Turun keskustan ainutlaatuisessa Bar Ö:ssä. Lauantain tapahtumassa esiintyy turkulainen duo Kultapalmut. Esityksen jälkeen vuorossa on kokoelma Hanna Bergholmin lyhytelokuvia.

Tapahtuma on ilmainen.

Tervetuloa!

Lauantai 9.4.2022

Klo 19:00

KULTAPALMUT

Pauliina Mäkelä: kuvat, piirtoheitinprojisoinnit
Topias Tiheäsalo: sähkökitara, elektroniikka

Pauliina Mäkelä ja Topias Tiheäsalo asuvat yhdessä Turussa. He työskentelevät tahoillaan kuvan ja äänen parissa - ja Kultapalmuissa nämä kaksi ulottuvuutta yhdistyvät maagiseksi, nykyhetken taikalamppuesitykseksi. Kultapalmuissa läsnä on elävä kuva ja elävä ääni. Duo tekee eräänlaisia reaaliaikaisia elokuvia, ja jokaisesta esityksestä muodostuu aina omanlaisensa. Mukana on kokeellisuutta ja sattumaa: yksittäinen esitys ei koskaan ole toistettavissa sellaisenaan. Samalla Kultapalmujen esitykset ovat analogisia ja suoria, konkreettisesti ymmärrettävissä olevia elämyksiä. Kultapalmut – koe eilisen tulevaisuus jo tänään!

Klo 20:00

Hanna Bergholmin lyhytelokuvia

Varjot (2009, 25 min):
Anna pelkäsi lapsena satuja ja aikuisena todellisuutta. Tarina alkaa, kun Anna tulee käymään lapsuuden kodissaan ja huomaa tutun maiseman kadonneen.

Mun Lappi (2005, 30 min):
Parikymppinen, koko ikänsä Lapissa Vuotson kylässä asunut Jussi ei tiedä mihin elämässään ryhtyä isän myytyä poromerkin ja porot. Jussi syyttää etelään opiskelemaan lähtenyttä isoveljeään Jarkkoa perheen vanhan elinkeinon hylkäämisestä. Kun Jarkko tulee käymään kotona, on veljesten selvitettävä välinsä.

Nukkemestari (2018, 15 min):
Yksinäinen nainen antaa miehen muuttaa hänet nukeksi.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram