SpeciaL PuistelÖ: VILUNKI 3000, DISCOTECA FATALE, JUHA DALLAS

Details
Start:

December 3 - 22:00

End:

December 4 - 04:30

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Bar Ö, Alakulttuuritalo ja Puistelo esittävät:

SpeciaL PuistelÖ

Line up:

Vilunki 3000 (live)
Discoteca Fatale (live)
DJ Juha Dallas
DJ Boot

Sisäänpääsy ilmainen. Mieti: Ilmainen! 0€!!!!

Sisään vain koronapassilla.

------

VILUNKI 3000

Mm. Op:l Bastards, Uusi Fantasia, And the Lefthanded, The Barefoot Brothers, Tähtiportti ja SUAD:n bändeistä tuttu, sekä DJ Candle in the Wind aliaksen takana auringonvalolta ja
valkosipulilta piileskelevä Mikko ”Vilunki 3000” Viljakainen julkaisi Alakulttuuritalon kautta ensimmäisen digitaalisen soolosinglensä ikinä! "Valkoinen poika" on Vilungin elektroninen, gootahtava, sotkuinen instrumentaali, jossa havaittavissa vaikutteita ainakin post-punkista – koeyleisö on myös The Curen tuotannon kanssa kuullut jotain yhtäläisyyksiä. Kappaleella mukana Tuomo Prättälä syntetisaattoreissa, loput instrumentit on säveltäjä soittanut itse luolassaan.

"Halusin tehdä musaa yksin ilman bändejä tai muita ihmisiä. Minulla ei myöskään ollut käytössäni mitään omia soittimiani. Rakensin väliaikaisen karanteenistudion Rympin toimiston lattialle ja tein sessioita öisin kun muut nukkuivat. Olin aamulla valkoinen kuin lakana ja sekaisin unenpuutteesta. Halusin että musiikki on enemmän "valkoista" kuin "mustaan" musiikkiperinteeseen nojaavaa, tai edes rytmimusiikkia. Valkoinen poika on siksi mielestäni teemana koko tulevalle levylle ja sen voi kuvitella myös teemana elokuvassa THE LIFE OF MIKE. Elokuva näyttää tällä hetkellä kaatuvan pahoihin rahoitusvaikeuksiin, mutta levy julkaistaan silti....LETS KEEP THE HOPE ALIVE!"

Vilunki 3000 - Valkoinen poika: https://ffm.to/e5vpmro
Vilunki 3000 - Valkoinen poika -musavideo: https://youtu.be/KtjkzucN0rE

---

DISCOTECA FATALE

Esa Klemola alias Discoteca Fatale saapuu laitteineen suoraan Lissabonista, jossa hän on majaillut viimeiset 7 vuotta. Esa on elinikäinen analogiharrastaja, 80-luvun syntikkapopin ja elektronisen musiikin fani, entinen musiikkitoimittaja ja dj, jolla on musiikillinen tausta erilaisissa suomalaisissa vaihtoehtoisissa bändeissä ja projekteissa reggaesta houseen ja indie-rockiin.

Discoteca Fatalen toinen EP "A Disco Life Vol. 1" julkaistiin Alakulttuuritalon toimesta 12.11. Viime vuonna julkaistuun esikoiseen verrattuna nyt tempot ovat hitaampia, biisit tummasävyisempiä ja soundi asteen syvempää.

Vaikutteita EP:lle on etsitty italon, elektron ja acid housen sijaan enemmän 80-luvun alun synabändeiltä, seuraavan vuosikymmenen downtemposta sekä M83:n, Chromaticsin, LCD Soundsystemin ja Editorsin kaltaisilta 2000-luvun nimiltä.

"Uusi EP on paluuta siihen, mistä kaikki aikoinaan alkoi 80-luvulla: naapurin kaksiraitaisella kelanauhurilla, Yamahan monosynalla ja Bossin rumpukoneella tehtyihin demoihin, jotka muusikonalun pettymykseksi eivät kuulostaneet lainkaan Blue Mondaylta.", Klemola muistelee

Discoteca Fatalen ja Vilunki 3000:n ensimmäinen yhteistyö, eepoksellinen remix Dancing with Broken Hearts -biisistä, on kerännyt kehuja sieltä sun täältä ja oli upeasti Radio Helsingin syyskuun Top 10 -soitetuimmissa.

"Discoteca Fatale x Vilunki 3000 -yhteistyön hedelmä saikin musiikilliset makunystyrät sekaisin. Dancing with Broken Hearts julkaistiin alkujaan jo viime vuoden puolella, mutta kun Vilunki 3000 upotti siihen remiksaavat syntetisaattorinäppinsä, niin pulla paisui uusiin mittoihin." –Mika Roth, desibeli.net

A Disco Life EP:n tuotannossa ovat olleet mukana Marko Mieskonen, sekä Future Ark -nimellä elektronista musiikkia tekevä, espanjalaisen Kindata -duon toinen osapuoli, Tero Heikkinen. EP:n viimeiseen raitaan Me & My Shadow on tekeillä myös musiikkivideo, joka on jatkoa jo kesäkuussa julkaistun Revelations -singlen videolle. Musavideot on toteuttanut Taru N. Hohtonen.

Discoteca Fatale - Discoteca Fatale EP: https://spoti.fi/2ZWR2wI
Oula Susi - Sinun jälkeesi (Discoteca Fatale Remix): https://spoti.fi/3wnYXPq
Discoteca Fatale x Vilunki 3000 - Dancing with Broken Hearts (Dancin with PRKL RMX): https://ffm.to/47oeqx4
Discoteca Fatale - Revelations -musavideo: https://youtu.be/JMukBnkYAbQ
Discoteca Fatale - A Disco Life EP: https://ffm.to/adiscolife

---

JUHA DALLAS

DJ Juha Dallas pyörittää Alakulttuuritalo -levymerkkiä ja julkaisee nyt musiikkiaan Dallaus -nimellä. Okko Nuotion kanssa yhdessä tuotettu acid house -henkinen "Tremolos, Angeles" ulkona 3. joulukuuta, Jimi Pythonin remix 23. joulukuuta.

Lataus: https://dallaus.bandcamp.com
Suoratoistot: https://ffm.to/w0d1vyn

Molemmat versiot biisistä, sekä Jimi Pythonin "Girly" saatavilla myös vinyylillä, jonka 10 kappaleen erikoispainosta voi kysellä Bar Ö:stä keikan yhteydessä. Sama homma Discoteca Fatalen Dancing with Broken Heartsista ja siitä Vilungin remix – saatavana myös 12-tuumaisena maxina. Levyt on tehnyt käsityönä Lisbon Vinyl Cutters.

www.alakulttuuritalo.com

Lisäksi kansaa tanssittaa Puistelo resident DJ Boot

Tule ja ihastu!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram