TkuÖpenMic // Loppuasukas

Details
Date:

December 12

Time:

19:00 - 22:00

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

TkuÖpenMicin joulujuhla sujuu Asan hengessä pullantuoksuisen dystooppisissa merkeissä. Illan teemat varioivat ilmastonmuutoksesta sukupuoliseen tasa-arvoon ja kantaaottavuuden aspekteihin. Maailma muuttuu, ilmasto muuttuu, ihmiset yksilöinä ja ryhminä muuttuvat. Jottain tarttis tehrä, mutta miten?

Illan vieraina toimivat hiphop-taustainen Illmari sekä Julie Easley Englannista. Illmari on kirjoittanut laajasti ilmastoaiheista. Siviiliminänään Ilja Lehtisenä hänet on vuonna 2019 palkittu Kritiikin kannuksilla. Julie Easley vieraili edellisen kerran Turussa Runoviikoilla vuonna 2018. Tuotannon teemat varioivat metoo-hengestä brittiläiseen luokkatietoisuuteen.

Esitysten jälkeen kenellä tahansa on mahdollisuus tulla esittämään omia tekstejään. Tyylilajeilla ei ole väliä, pääasia että olet laatinut tekstisi itse. Voit olla aloittelija tai taiteilijaeläkeläinen tai mitä tahansa siltä väliltä. Voit räpätä, lausua, hihkua, huutaa. Ilmoittautuminen open miciin paikan päällä juontajalle.

Klubin juontaa runoilija Kalle Talonen.

OPEN MICIN OHJEET:

1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

OPEN MIC INSTRUCTIONS:

1. Bring your own poem or whatever and perform it on stage in whatever language you desire
2. 5 min max time for each performer

TkuÖpenMicin takana on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram