TkuÖpenMic // Onko Kirjamessujen jälkeistä elämää?

Details
Date:

October 10

Time:

19:00 - 22:00

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Lokakuun TkuÖpenMic heittää Aleksis Kiveä saappaalla ja esittää oman näkemyksensä Varsinaisen Suomen kirjallisesta tilanteesta Kirjamessujen jälkeisessä tilanteessa vuonna 2019.

Illan avaa Turun nuorta runoskeneä edustava Paulo Machado, jonka ennustetaan puhuvan kielillä esityksensä aikana. Machado julkaisi kesällä 2019 esikoisrunoteoksensa ja on ehtinyt keikkailla itäisessä Helsingin kylässä saakka.

Illan toisena vieraana toimii Heikki Kännö. Täydellisessä maailmassa Heikin pitäisi voittaa kaikki kirjallisuuspalkinnot, siinä määrin vaikuttavaa jälkeä ovat Somnö ja Mehiläistie tarjonneet. TÖM:n vieraana hän esittää kaikkea mahdollista lyhytproosan ja päiväkirjamerkintöjen väliltä.

Esitysten jälkeen kenellä tahansa on mahdollisuus tulla esittämään omia tekstejään. Tyylilajeilla ei ole väliä, pääasia että olet laatinut tekstisi itse. Voit olla aloittelija tai taiteilijaeläkeläinen tai mitä tahansa siltä väliltä. Voit räpätä, lausua, hihkua, huutaa. Ilmoittautuminen open miciin paikan päällä juontajalle.

Klubin juontaa runoilija Kalle Talonen.

OPEN MICIN OHJEET:

1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

OPEN MIC INSTRUCTIONS:

1. Bring your own poem or whatever and perform it on stage in whatever language you desire
2. 5 min max time for each performer

TkuÖpenMicin takana on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram