TkuÖpenMic // Tähdet syttyvät, runo palaa!

Details
Date:

August 13

Time:

19:00 - 22:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Kyllä! Viiden kuukauden live-tauon ja kahden virtuaalisen Runodesiannostelijan jälkeen TkuÖpenMic palaa elokuiseen Bar Ööhön eläväisenä kuin nuori hilleri!

Taiteiden yönä, torstaina 13.8. on klo 19 alkaen tarjolla ensinnäkin kaksi esirunoiljaa, tällä kertaa Helsinki-Espoo -akselilta: Hanna Rentola ja Juha Rautio!

Aiempien Taiteiden yön runoklubien tapaan paikalla on myös bändi, joka tarpeen vaatiessa säestää runoilijoita. Tänä vuonna bändinä on mystisyyteen verhoutuva trio Faabelin palikat!

Joka tapauksessa MIKKI ON TAAS AUKI ja kaikki halukkaat voivat ilmoittautua open mic -osuuteen paikan päällä juontaja Kalle Taloselle! Ja Faabelin palikoita voi siis pyytää soittamaan mukana esim. lempeää punkkia tai angstista poskivalssia. Muuten homman juoni ja säännöt ovat ne entiset:

OPEN MICIN OHJEET:

1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

OPEN MIC INSTRUCTIONS:

1. Bring your own poem or whatever and perform it on stage in whatever language you desire
2. 5 min max time for each performer

Ja koska se koronavirus ei ole vielä kadonnut minnekään, muistetaan pitää turvallinen etäisyys muihin ja huolehditaan käsidesin käytöstä. Jos on vähänkään kipeyden oireita, jäädään kotiin. Muut huomioivasta käytöksestä kiitokset jo etukäteen! HUOM! (lisäys 13.8.) kuten hallituskin juuri linjasi, myös kasvomaskien käyttö on tilaisuudessa sallittua, jopa suositeltua - vaikka se esim. juoman nauttimisen ajan sitten olisikin vain toisella korvalla riippumassa.

TkuÖpenMicin takana on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram