Bar Ö
Mon - Thu 16 - 02
Fri - Sat 16 - 04.30

TkuÖpenMic // Tähdet syttyvät, runo palaa!

13.8.2020 klo 19:00 - 22:00

Event Category:

Bar event

Kyllä! Viiden kuukauden live-tauon ja kahden virtuaalisen Runodesiannostelijan jälkeen TkuÖpenMic palaa elokuiseen Bar Ööhön eläväisenä kuin nuori hilleri!

Torstaina 13.8. on klo 19 alkaen tarjolla ensinnäkin pari esirunoilijaa, joista toinen on helsinkiläinen runoilija (ja romaaninkin julkaissut), HPC-aktiivi Hanna Rentola, ja toinen ... vielä varmistumatta, jännää! Myös musiikkia on todennäköisesti ohjelmassa (yhä jännempää!) ... ohjelmatiedot päivittyvät tänne ensi viikon aikana!

Joka tapauksessa MIKKI ON TAAS AUKI ja kaikki halukkaat voivat ilmoittautua open mic -osuuteen paikan päällä juontaja Kalle Taloselle! Homman juoni ja säännöt ovat ne entiset:

OPEN MICIN OHJEET:

1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

OPEN MIC INSTRUCTIONS:

1. Bring your own poem or whatever and perform it on stage in whatever language you desire
2. 5 min max time for each performer

Ja koska se koronavirus ei ole vielä kadonnut minnekään, muistetaan pitää turvallinen etäisyys muihin ja huolehditaan käsidesin käytöstä. Jos on vähänkään kipeyden oireita, jäädään kotiin. Muut huomioivasta käytöksestä kiitokset jo etukäteen!

TkuÖpenMicin takana on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon - Thu 16 - 02
Fri - Sat 16 - 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram