TkuÖpenMic // Vissi humaus ja hengen ylistys!

Details
Date:

October 8

Time:

19:00

Website:
Event Website

TkuÖpenMic jatkaa hurmaavien runoklubien sarjaa - lokakuussa on luvassa mieltä ja sielua hellivä Vissi humaus ja hengen ylistys -klubi!

Lokakuun klubi on järjestetty yhteistyössä Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikon kanssa. Myös klubin nimi kunnioittaa tämän kustavilaisen kirjailijan perintöä, jonka sanataide toden totta on eräänlaista runoutta.

Esirunoilijoiksi on kutsuttu mitä juhlavimmat sanataiteen airueet, sillä 8.10. saamme nauttia runoilija Sirpa Kyyrösen sekä spoken word -artisti Kuopuksen esityksistä!

Ja eikä siinä vielä kaikki, illan kruunaa tuttuun tapaan open mic!

OPEN MICIN OHJEET:

1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa

2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

OPEN MIC INSTRUCTIONS:

1. Bring your own poem or whatever and perform it on stage in whatever language you desire

2. 5 min max time for each performer

Ja koska se koronavirus ei ole vielä
kadonnut minnekään, muistetaan pitää turvallinen etäisyys muihin ja huolehditaan käsidesin käytöstä. Jos on vähänkään kipeyden oireita, jäädään kotiin. Muut huomioivasta käytöksestä kiitokset jo etukäteen!

HUOM! Kuten hallituskin on juuri linjannut, myös kasvomaskien käyttö on tilaisuudessa sallittua, jopa suositeltua - vaikka se esim. juoman nauttimisen ajan sitten olisikin vain toisella korvalla riippumassa.

TkuÖpenMicin takana on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram