Turku Jazz in Flames: Ville Herrala Solo + Freezer

Details
Date:

March 5

Time:

19:00 - 21:30

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Turku Jazz Festivalin avauskonsertissa kuullaan tuoretta turkulaislähtöistä jazzia Bar Ö:n letkeän rennossa tunnelmassa!

VILLE HERRALA SOLO
Ville Herrala – kontrabasso

Ville Herrala on yksi maamme työllistetyimmistä ja monipuolisimmista jazzbasisteista. We Jazz Records julkaisee helmikuussa Herralan ensimmäisen soololevyn, jossa pääosassa ovat vahvat ja vaihtelevat tunnelmat. Bassotaituri loihtii luontevasti monipuolisen kiehtovia äänimaailmoja ja tutkii uusia tapoja hyödyntää kontrabassoa sooloinstrumenttina.

FREEZER
Max Zenger – saksofoni
Mikael Myrskog – kosketinsoittimet
Fredator – rummut

Freezer sai syntynsä, kun mystinen jazzlisko Fredator heräsi horroksestaan risteyttääkseen polkunsa saksofonistivelho Max Zengerin kanssa. Freezerin musiikki on sievistelemätöntä jazzia täynnä rouheita soundeja ja jäätävää svengiä. Kokoonpanossa kirsikkana kakun päällä musisoi kosketinsoiton virtuoosi Mikael Myrskog.

ENNAKKOLIPUT: Tiketti
Normaali 20 €
VIKING CLUB -ETU 18 €
Eläkeläiset 16,5 €
Opiskelijat 10 €

Lipunmyynti myös ovella klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

K-18

Turku Jazz Festival järjestetään 5.-8.3.2020 Logomossa, Tiirikkalassa ja Bar Ö:ssä. Lisätiedot ja koko festariohjelma: www.turkujazz.fi.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram