Ty Roxy / Bar Ö + Telmu ry:n syyskokous

Details
Date:

December 18

Time:

18:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

LA 18.12. Bar Ö:ssä livenä Ty Roxy klo 20. Sitä ennen Telmu ry:n syyskokous klo 18. Vapaa pääsy!

Huom. Tapahtumaan vaaditaan koronapassi.

Ty Roxy on useammassa helsinkiläisessä underground-yhtyeessä (mm. Tamara Luonto, Plastic Tones, Kissa, Ghost World) vaikuttavan Tytti Roton alter ego, joka syttyi olemassaoloon intohimosta 80- ja 90-lukujen disco- ja dancemusiikkiin sekä itsenäisen lofi-äänittämisen ideaalista. Ty Roxy luo musiikkinsa ilmaisohjelmilla ja halvoilla vintagesyntetisaattoreilla. Lofi-tekeminen merkitsee riippumattomuuden lisäksi harkittua esteettistä linjaa ja etsintää, joka johtaa odottamattomiin maailmoihin ja kokemuksiin.

Fonal Recordsin julkaisemalla debyyttialbumillaan 音楽 (Music) Ty Roxy tutkii merkityksellistä muotoa, jota nimitämme musiikiksi, popkappaleen konventioiden kautta.

--

Kiinnostaako tapahtumien ja keikkojen järjestäminen erinäisissä tiloissa/anniskelutiloissa/muissa atmosfääreissä ympäri kaupungin tai universumin? Entä yhdistyksen taustalla tomiminen muulla tavalla? Onko sinulla kenties ideoita miten järjestää turvallisia tapahtumia korona-aikana?
Tervetuloa 18.12. klo 18.00 Telmu ry:n syyskokoukseen kuulemaan yhdistyksen toiminnasta, nykytilanteesta sekä tulevista tapahtumista ja suunnitelmista Bar Ö:hön.

Tilaisuudessa valitaan ensi vuoden johtokunta, puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja taloudenhoitaja.
Paikalle tullaksesi sinun ei tarvitse omata aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä tai yhdistystoiminnasta kunhan intoa riittää. Keikan voi aluksi järjestää vaikka omalle tai kaverin musiikkiproggikselle, tulla mukaan toisen tapahtuman järjestelyihin, päivittämään somea tai mitä kivaa sitten keksitäänkään!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram