Flame Jazz: Tomi Nikku 5tet

Details
Date:

October 15

Time:

19:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

Tomi Nikku – trumpetti, kornetti, flyygelitorvi
Max Zenger – alttosaksofoni, bassoklarinetti
Ilkka Uksila – vibrafoni
Vesa Ojaniemi – kontrabasso
Jonatan Sarikoski – rummut

Debyyttialbuminsa julkaisua juhlistava Tomi Nikku 5tet saapuu Jazzliiton kiertueella myös Flame Jazzin vieraaksi. Kvintettiä luotsaavan trumpetisti Tomi Nikun tuoreet sävellykset ottavat kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, kuten yhteiskunnan polarisoitumiseen. Puhallintaituri uskoo, että musiikin avulla voidaan toimia vastakkainasettelua vastaan ja tuoda ihmiset jälleen yhteen. 5tetin tunnistettavan soundin takaa tavanomaisesta kvintettikokoonpanosta poikkeava instrumentaatio, jossa lämpimiä sävyjä luovat vibrafoni ja bassoklarinetti.

LIPUT Tiketti https://bit.ly/3k1fa7c
Peruslippu 18 €
Eläkeläiset 15 €
Opiskelijat 10 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun. Lipunmyynti myös ovella klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta tilassa säilyvät turvavälit. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa. Tapahtumassa tulee noudattaa myös hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.

www.flamejazz.fi
info@jazzcityturku.fi

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Sat 15 – 24
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram