Komitean viisivuotisjuhlan lämmittelyklubilla Trio Ànurï vatkaa regressiivistä rockia, eli regroa.

Soitto alkaa kello 20. Vapaa pääsy.

Trio Anurin fb-sivu:
https://www.facebook.com/Trio-%C3%80nur%D1%97-145893515592112/

Katso bändin esittelyvideo täällä:
https://www.facebook.com/komitea/posts/4620826671313249

Nettisivu: https://trioanuri.komitea.fi/

Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Komitean viisivuotisjuhla sekä siihen liittyvä kokoelmalevy toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa.

#turku2021 #kulttuuripääkaupunki

Rokkia, transistoriurkuja, progea ja psykedeliaa Bar Ö:ssä perjantaina 29.10.

Aikataulu:
Klo 20 - Ensio & Kusiset tassut
Klo 21 - Sienipilvi

Sienipilvi:
''Kaikki on kaikkea ≈ ∞''
https://open.spotify.com/artist/44DFtMlZxXIfQBnoLUaoms…

Ensio & Kusiset tassut:
Levyjulkkarit!
Ensio & Kusiset tassut on suomenkielinen progebändi.
https://open.spotify.com/album/5gwkExQSfQpIRppmkUgkeD…

𝐿𝒜𝒰𝒜 𝑅𝐼𝒫 𝓁𝑒𝓋𝓎𝒿𝓊𝓁𝓀𝓀𝒶𝓇𝒾𝓉 + 𝓉𝓇𝒶𝓈𝒽.𝓁𝑜𝓁𝑜 + 𝓂𝒾𝓁𝒶𝓃𝓀𝑜𝓁𝒾𝒶
ilmainen sisäänpääsy

LAUA RIP julkaisee toisen albuminsa, joka kantaa poeettista nimeä "Keho on ruumis, ruumis on paikka, tämä paikka, missä elämme, olen eläin, olen onneton". Julkaisun kantava teema on ruumiillisuus ja keho, joka ohjaa ja määrittää kaikkia kokemuksia ja vuorovaikutustilanteita itsen ja muiden olentojen välillä;

"Leikittelen paradokseilla ja todellisuuksien ristiriitaisuuksilla, ja pyrin kappaleillani kohti jonkinlaista katharsista, kipua ja euforiaa. Etsin pyhää ja lihallista kyseenalaistaen ja purkaen rakenteita, jotka pitävät ihmisiä vankeina kapitalistisessa järjestelmässä, joka redusoi ihmisen meriiteiksi sekä sosiaalisen median rakennetuiksi kiiltokuviksi unohtaen elämän lihallisen lähtökohdan."

LAUA RIP on yhden hengen kokeellinen rap/punk-projekti, ja LAUA RIP tuottaa, kirjoittaa ja esittää kappaleensa. Äänimaisemassa yhdistyy kemiallisesti elementtejä teknosta, witch housesta ja pelimusiikista.

Lisäksi iltamana esiintyvät elektroniset sooloartistit trash.lolo ja milankolia, ja ensi-illan saa LAUA RIPin musiikkivideo, joka on tehty yhteistyössä kuvataiteilijoiden Sylvester Kivelän sekä Elie Halosen kanssa.

AIKATAULU
19:15 trash.lolo
20:00 milankolia
20:45 musiikkivideo
21:00 LAUA RIP

trash.lolo
"""AMBIENT///NOISE///EXPERIMENTAL///VAPORWAVE"""

milankolia
milankolian elektroninen musiikki ammentaa inspiraationsa 70-90 -lukujen kauhu- ja scifielokuvien sekä tietokonepelien äänimaailmoista.

Tiistaina 16.11. Bar Ö:ssä Craig John Davidson (Skotlanti) ja Kadonnut Manner (Rovaniemi)

Kolmas kerta toden sanoo! Skotlantilainen laulaja-lauluntekijä Craig John Davidson saapuu kuuden keikan mittaiselle ensivierailulle Suomeen marraskuun puolivälissä, kahden koronan takia peruuntuneen yrityksen jälkeen. Kiertue alkaa Helsingistä ja ulottuu Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun kautta aina Rovaniemelle saakka.

2000-luvun alusta asti omaa musiikkiaan tehnyt ja ahkerasti ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa kiertänyt Craig julkaisi kuudennen pitkäsoittonsa "Queen Compulsion" keväällä 2020, ja osaksi sen julkkarirundia tätäkin reissua alunperin suunniteltiin. Craig ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen korona-aikana, vaan seuraavaa levyä on tuloillaan ja eka singlelohkaisu "Best You Ever Had" päätyi elokuisen julkaisunsa yhteydessä samantien BBC Scotlandin viikon biisiksi.

Levytyksillä Craigilta kuullaan niin tunnelmallista folk-fingerpickingiä kuin indievetoista bändisoundiakin, joka maistuu varmasti esim. Elliot Smithin, nykyaikaisen kitaraindien tai brittiläisen folkrockin hämyisempien klassikkojen ystäville. Suomen keikat Craig vetää intiimisti soolona, satojen keikkojen suvereeniksi hiomalla otteella.

Craig John Davidson: Best You Ever Had (musiikkivideo, elokuu 2021)): https://www.youtube.com/watch?v=-bwPcdH9wt8
Soolokeikkastream The Blue Lampista huhtikuulta 2021: https://www.youtube.com/watch?v=s8XJ-sY7NXk
https://www.facebook.com/craigjohndavidsonmusic
https://craigjohndavidson.bandcamp.com/

Lämppärin virkaa rundilla hoitaa kotimainen primitiivikitaristi Kadonnut Manner. Hypnoottis-magneettista instrumentaalikitarointia
teräskielisellä akkarilla esittävä, country blues-perinnettä kosmisempiin konteksteihin John Faheyn hengessä soveltava Manner on myös ehtinyt kiertää Eurooppaa yli 220 keikan verran ja julkaista kolme pitkäsoittoa sekä kaksi split-EP:tä. Kadonneen Mantereen keikoilla kuulijat viritetään oman alitajuntojensa taajuuksille ja mielikuvamatkoille paikkoihin joihin ei narkoottisilla aineilla pääse.

Kadonnut Manner: Hämärän vartija (musiikkivideo albumilta Finnish Primitive Guitar vol.3, 2020) https://www.youtube.com/watch?v=C4Wt5ozyaHI
http://www.facebook.com/kadonnutmanner
http://kadonnutmanner.bandcamp.com

Kadonneen Mantereen ja Davidsonin tiet kohtasivat yhteiskeikalla Aberdeenissä 2018, jossa taiteilijat havaitsivat toistensa keikat ja persoonallisuudet hyviksi ja yhteistoimintaan sopiviksi. Tämän jälkeen yhteiset Suomen keikat olivat vain ajan kysymys.

Soitot alkaen klo 19, vapaa pääsy.

Telmu ry tuo perjantaina 22.10. Bar Ö:hön lämpimiä soundeja, raukeaa olotilaa ja herkkää tulkintaa.
Jussi Palsa tarjoilee syysiltaan lumoavaa ja melankolista singer-songwriter tulkintaa. Jussin musiikissa lämpimän sävyiset kylmät väreet saavuttavat euforian koko kehossa. Orvokin musiikki laskee kuulijan herkkään "zoneen", tuoden jokaisen solun pintaan, mahdollistaen autuaan olotilan.

Aikataulut:
20.00 Jussi Palsa
21.00 Orvokki

Ilmainen sisäänpääsy.

------------------------------------------------

Jussi Palsa:

Jussi Palsa soittaa omia, modernin melankolisia kappaleitaan eteerisellä otteellaan. Äänimaisema rakentuu tunnistettavasta ja omalaatuisesta lauluäänestä sekä vahvasti efektoidusta sähkökitarasta. Kauniita, tarkkaan harkittuja melodioita päällystävät oivaltavat sanoitukset, joiden tulkinta on vertaansa vailla.

---------------------------------------------------

Orvokki:

Orvokin tummasävyisissä kappaleissa yhdistyvät elektrovaikutteet ja herkät pianomelodiat, hyperpop sekä äänitteet kaduilta.

https://soundcloud.app.goo.gl/TSnZ3gVivv7c2MHm7

----------------------------------------------------

LAVASOUL CLUB:
SOUL:JAZZ:LATIN:FUNK:AFRO:DISCO:ETC
Selector Dr.ED LION - Vinyl Only - Free Entry

Kaksi maksutonta dokkarinäytöstä Bar Ö:ssä torstaina 21.10.

18.00 Cured

20.00 Gendernauts

Lisätietoa: https://www.vinokino.fi/turku/

Tomi Nikku – trumpetti
Max Zenger – alttosaksofoni, bassoklarinetti
Ilkka Uksila – vibrafoni
Vesa Ojaniemi – kontrabasso
Jonatan Sarikoski – rummut

Debyyttialbuminsa julkaisua juhlistava Tomi Nikku 5tet saapuu Jazzliiton kiertueella Flame Jazzin vieraaksi. Kvintettiä luotsaavan trumpetisti Tomi Nikun tuoreet sävellykset ottavat kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, kuten yhteiskunnan polarisoitumiseen. Puhallintaituri uskoo, että musiikin avulla voidaan toimia vastakkainasettelua vastaan ja tuoda ihmiset jälleen yhteen. 5tetin tunnistettavan soundin takaa tavanomaisesta kvintettikokoonpanosta poikkeava instrumentaatio, jossa lämpimiä sävyjä luovat vibrafoni ja bassoklarinetti.

LIPUT Tiketti https://bit.ly/3k1fa7c
Peruslippu 18 €
Eläkeläiset 15 €
Opiskelijat 10 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun. Lipunmyynti myös ovella klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Konsertissa noudatetaan voimassaolevia ravintolarajoituksia, joten myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa.

Konsertti striimataan Bar Ö:stä livenä Keikalla.fi-palvelussa, ja tapahtuman tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan.

LIVE STREAM -LIPUT: Lippu.fi https://bit.ly/3mHk7Dp
Peruslippu 9,90 €
Tukilippu / perhelippu 19,90 €

Stream-liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä. Lippukoodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta.

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut

Muista testata videota etukäteen sillä laitteella, jolla aiot seurata myös keikkaa!

Lisätiedot ja testivideo: www.keikalla.fi/ukk

www.flamejazz.fi
info@jazzcityturku.fi

TkuÖpenMic juhlii lokakuussa jo toiseen sukupolveen ehtinyttä turkulaista lavarunokulttuuria. Illan aloittava Kinnunen vs. Kinnunen on juuri sitä mitä nimi lupaa. Kahden sukupolven välinen runobattle, jossa isä kohtaa tyttären. Miten käy isä-Tapanin kun feministitytär Venla vastaa haasteeseen? Tarvitaanko äijärunoilijalle elvytystä? Pöllyääkö höyhenet? Tämä ja paljon muuta Kuplan seuraavassa jaksossa!

Illan juontaa Kalle Talonen.

Open mic -ilmoittautumiset paikan päällä juontajalle.

OPEN MICIN OHJEET:
1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

OPEN MIC INSTRUCTIONS:
1. Bring your own poem or whatever and perform it on stage in whatever language you desire
2. 5 min max time for each performer

Vaikka turvavälipakko onkin poistunut, koitetaan silti kunnioittaa niiden paikalle saapuvien tilaa, jotka eivät ihan naaman alle tai kainaloon itse halua. Käytetään maskia aina kun mahdollista, desinfioidaan kädet ja ollaan muutenkin vastuullisia. Jos on vähänkään kipeyden oireita, jäädään kotiin. Muut huomioivasta käytöksestä kiitokset jo etukäteen!

Ei pääsymaksua.

TkuÖpenMic-klubien järjestäjä on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.

* * *

TkuÖpenMic firar nu i oktober de flera samexisterande generationerna av åboländsk estradpoesi! De inbjudna gästerna som startar kvällen är Kinnunen vs. Kinnunen. Namnet är en försmak på vad som bjuds, för det handlar om en poesibattle där far och dotter möts. Hur kommer det gå för pappa Tapani när hans feministdotter Venla antar utmaningen? Kommer gubbpoeten att behöva återupplivning? Kommer manen att höjas i stridens hetta? Detta och mycket mer får vi se under kvällen!

Kvällens konferencier är Kalle Talonen.

Open mic anmälningar görs på plats till konferencieren.

OPEN MIC INSTRUKTIONER:

1. Max 5 minuter per open mic deltagare.
2. Det man läser ska man ha skrivit/producerat själv.

Fastän säkerhetsavståndet tagits bort uppmanar vi ändå att respektera varandras personliga utrymme, så att de som inte vill ha någon annans ansikte i sin skuldra får känna sig trygga. Mask, handdesinfektion och allmänt ansvar uppmanas även det. Om man känner sig sjuk så stannar man hemma! Tack redan på förhand till alla de som ämnar ta i beaktande de andra på plats!

Fritt inträde.

TkuÖpenMic poesikvällarna arrangeras av Turun lavatauti, som är en av Åbos ledande språkrör för ordkonsten och dess blomstrande. Turku lavatauti består av föreningarna Nihil Interit, Kirjan talo - Bokens hus och Runoviikko.

Älä Vaivaudu on VASB ry:n kuratoima elävän musiikin klubi, jota on järjestetty erilaisissa Turkulaisissa baareissa jo vuodesta 2006. Nyt 15-vuotisjuhlavuonna 2021, kun poikkeusaikojemme kuristusote alkaa hellittämään, VASB ry kutsuu teidät olemaan vaivaantumatta turkulaisen vaihtoehtomusiikin mekan Bar Ö:n laadukkaan äänentoiston ääreen. Syyskauden avaajana nähdään tuore turkulaisartisti.

Veera Syrén yhtyeineen edustaa neosoulin, jazzin ja funkin musiikillista fuusiota. Syrénin englanninkielistä soolomateriaalia kuullaan nyt ensimmäistä kertaa. Bändin muodostavat turkulais-helsinkiläiset muusikot, joiden käsissä laulajan säveltämät ja sanoittamat kappaleet saavat lämpimän, orgaanisen sävyn. Ilmavat sovitukset, Syrénin samettinen lauluääni ja soittajien eteerinen groove hioutuvat tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Veera Syrén, laulu
Otso Helasvuo, basso
Janne Siimevaara, rummut
Noora Harjula, koskettimet
Martti von Wright, trumpetti

https://www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Veera-Syr%C3%A9n-108751867712145/

Älä Vaivaudu -klubien kantavana ideana on aina ollut ennakkoluulottomasti etsiä ja tarjota musiikinystäville kuunneltavaksi uusia ja omaperäisiä artisteja, ja toivomme yllättävämme Teidät iloisesti tälläkin kaudella. Kaikki klubit ovat pääsääntöisesti ilmaisia, Tervetuloa!

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 15 – 02
Fri – Sat 15 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram