Älä vaivaudu 2021 - TWISTED FIST / SLACK BIRD

Details
Date:

December 10

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Linnankatu 7

Turku, Finland, 20100

[älä vaivaudu], VASB ry`n klubisarja on taas etsimässä länsirannikon parhaalle yleisölle uusia kokemuksia ja musiikillisia kohtaamisia. Haukan katseella järjestäjät haravoivat autiota maisemaa.

Noniin. Pakettiauto kyljellään keskellä suoraa tietä aavikon armottomassa paahteessa. Sata kilometriä suolaisen merituulen tuoksuihin. Pelimerkit ja arvokkaat viskit pursuavat hiekalle mutkalle menneestä Chevystä. 5 vähintäänkin epäilyttävää hahmoa nojailee autonraadon varjossa.

Twisted Fist on monenmoisissa liemissä keitettyjen paikallisten hahmojen uusi seos rautalangan kuristamaa ja riipivien urkujen ja räkäisen fonin ruoskimaa surf-räimettä. Hyvinkin pari vuotta kannen alla muhineena tämä debyytti saattaa räjähtää silmille, suosittelemme käyttämään pleksejä kuoseista huolimatta.

Tuomas "Action" Polo - Kitara
Veera "Brains" Syren - Koskettimet
Toivo "Hustle" Lukki - Saxofoni
Miikka "Danger" Mäkipaakkanen - Basso
Vesku "Handsome" Laiho - Rummut

https://www.facebook.com/twistedfistband

Savuverho peittää jo Bar Ö:n tunnelmallisen lavan, ja sieltä paljastuu illan toinenkin artisti.

Slack Bird vie kuulijansa juuritasolle yhdistäen syvän etelän ja kylmän pohjoisen parhaat puolet. Massiivisilla kansainvälisillä kiertueilla timanttiseksi live-kokoonpanoksi hioutunut Slack Bird on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin, "Hämärään", ilmestyi maaliskuussa 2021 vieden Slack Birdin soundia entistäkin isompaan ja synkempään suuntaan.

https://www.facebook.com/slackbird/

https://www.instagram.com/slackbirdpunx/

https://slackbird.bandcamp.com/

Toivotamme Teidät tervetulleeksi 🙂

Illan soittoajat ovat Slack Bird 20:00, Twisted Fist 21:30, ja tapahtuma on yleisölle ilmainen. Bar Ö:ssä on käytössä koronapassi, ja passittomille on tarjolla isohko katualue ja hyvin ääntä läpäisevät maisemaikkunat.

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram