Freshcode Connection: YHTÄ TYHJÄN KANSSA, JUKKA SILOKUNNAS, SELECTA JAAKKO @ Bar Ö (Turku), Ke 3.4.

Details
Date:

April 3

Time:

20:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

Freshcode Connection:
YHTÄ TYHJÄN KANSSA
JUKKA SILOKUNNAS
SELECTA JAAKKO

@ Bar Ö (Linnankatu 7, Turku)
Ke 3.4.2024 klo 20 alkaen
K18, ilmainen

Tervetuloa!

Freshcode.fi:

Freshcode Connection: YHTÄ TYHJÄN KANSSA, JUKKA SILOKUNNAS, SELECTA JAAKKO @ Bar Ö (Turku), Ke 3.4.2024

FRESHCODE CONNECTION – keskiviikkoiltojen monitaiteellinen tapahtumasarja Turun Bar Ö:ssä 3. huhtikuuta!

Huhtikuun alun Freshcode Connection -illassa Turun Bar Ö:ssä keskiviikkona 3.4. nähdään ja kuullaan jälleen musiikkia ja kuvataidetta esityksin ja haastatteluin klo 20 alkaen.

Illan musiikki- ja sanataide-vieraana YHTÄ TYHJÄN KANSSA eli YTK. Haidin, Kolitsin ja Soucen muodostama hip hop -ryhmä työstää parhaillaan Pihvin määrä on vakio -esikoisalbumiaan livenäkökulma vahvasti mielessään. Keikalla luvassa esikoisalbumin kappaleita ja pari vanhaa klassikkoa. Jos et tiiä ni tuu kattoo – kaikki mil on väliä on Yhtä Tyhjän Kanssa!

Kuvataidevieras JUKKA SILOKUNNAS on välinevapaa taiteilija, joka pyrkii seuraamaan tietä, minne sisäinen dialogi vie. Hänen taiteellisen ilmaisun keskiössä on kuitenkin usein sotkeminen ja rikkominen. Hän on toiminut katutaiteen parissa mm. tuottajana, kuraattorina, opettajana ja erityisasiantuntijana. Tällä hetkellä hän toimii hiphop-kulttuuriyhdistys TUFF! ry:n hallituksessa. Kulttuuriyhdistys TUFF! on vuonna 2013 perustettu jyväskyläläinen hiphop-kulttuuriyhdistys.

Illan toisena musiikkivieraana DJ-musiikista vastaten SELECTA JAAKKO (Dub & Sound International). Turkulaisen Dub & Sound International -levy-yhtiön puuhahenkilö ja reggae ja dub musiikkiin painottunutta Kool Roots -klubia pitävä Jaakko Penttinen aka Selecta Jaakko soittaa rootsia ja dubia klassikoista harvinaisuuksiin 70-80-luvun vaihteen kulta-ajalta, jolloin reggae oli kuningas.

Aikataulu:
20 DJ Selecta Jaakko
21 Kuvataiteilija Jukka Silokunnas (Tuff ry), Juho Toiskallio haastattelee
2130 Musiikki/sanataidevieras YTK, Krister Hjort haastattelee
2145 YTK Live
2215-00 DJ Selecta Jaakko
Bar Ö auki 02 saakka.

Freshcoden monitaiteelliset illat sisältävät eri taidemuotoja edustavien uusien ja kiinnostavien taiteilijoiden ja teosten esittelyä, esityksin ja haastatteluin. Pyrimme taustoittamaan taiteilijoiden tekemistä ja tarjoamaan yleisölle yksityiskohtaistakin tarttumapintaa taiteen tekemiseen ja esittämiseen.

Freshcoden keskiviikkoillat, hyvässä hengessä, Bar Ö:n atmösfäärissä.

Tervetuloa!

https://freshcode.fi

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram